KISKAÇ UÇUŞ DÜZENİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diroit kontrol birimine kıskaç uçuş düzenini katar.

Lazer hasarını % 3 artırır ve % 5 şöhret puanı bonusu verir. Diğer yandan, kalkan penetrasyonunu % 10 azaltır.

Kıskaç uçuş düzeninin özellikleri bu arkadaşlar benim bunlar hakımda sorularım var

1)lazer hasarını yüzde 3 artırrıyor ya o diğer oyunculara karşı lazer hasarınımı artıroyor ;yaratıklara karşımı yok sa her ikisine karşımı yüzde 3 artırıyor?
    2)lazer hasarını yüzde 3 artırıyor yazıyor ama bn hiç bi fark görmedim kıskaç takmadan x-3 30.500 kadar görüyodum kıskaç taktım en fazla 30.050 falan gördüm epeyde atış yaptım yani denedim artırsaydı kesin bi 31 k falan görmesi lazımdı çok sıktım ama hiç görmedi 30 bine bile nadir çıktı
    3)verdiği şöhret puanı bonusu her yerde geçerlimi yani düşman kestiğimde yaratık kestiğimde veya kapıyı bitirince gelşen toplu şeref puanına etki ediyor mu?
    4)kalkan penetrasyonunu yüzde 10 azaltır yazaıyo ya o peneetrasyon ne demek sab atarken kalkanı emmesi mi demek ne demek?

şimdiden teşekür ederim ...

saygılarımla...

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Her ikisinide hasar vermektedir.

2-%3 çok büyük bir fark değil maalesef.Örneğin 100.000 vuruyorsanız onla birlikte 103.000 olur :)

3-Evet heryerde geçerli

4-Kalkanınız hasar alması gerekirken bu durumu %10 darbe puanına aktarır.Buda dez avantajdır.

İyi forumlar

3. sağolun medom peki sadece oyunculara karşı hasarı artırıyorsa neden direk lazerin artar diye yazıyor ayrım yapmadan öyle olsa oyunculara karşı hasarını artırır yazması gerek miyomu?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Soruyu geç anladım hemen düzellttim ama bakmışsınız.Doğru cevabı yazdım :)

İyi forumlar

5. peki modum her ikisinede etki ediyor yazmışsınız evet fakat 2. cevap beni tatmin etmedi doğrusu :) kusura bakmayın meşgul ediyorum...

bn kıskaç takılı değilken 30 nadiren 31 k görüyorum kıskaçı taktığımda en azında 32- falan olması lazım ama 30 bini bile daha nadir görüyor bi de fazlaya deneme yaptım ateş ettim yani vurması en azından bi 100 atışta bi kaç kez dediğim rakamı görmesi gerekmezmiydi fakat bn buna rağmen bi fark görmedim hatta 30 a bile nadir çıkıyor kıskaçla

6. Günlük Dosyasında Ne Zaman İndirim Cıkcak ?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle diyebilirimki %3 tatmin edecek bir sayı değil.

Dediğiniz gibide görmesi gerekmiyor.Etkisini görmeniz için en azından 50 k vurabilmelisinizki 1 k civarı bir artış olsun.

İyi forumlar

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kıskaç takılı değilken , 31.000 Vurduğunuzu ele alalım , 31.000 %3 = 930 dur. Buradan vuracağınız maksimum vuruş 31.930 olur. Geminizin vuruşları sabit değildir , Maksimum saldırı gücünüz ile Bu gücün %75 değeri arasında vuruşlarınız değişir , bu nedenle de farkı anlamak , Vuruşun az olduğu durumlarda zordur.

Merhaba ;

Bu tür sorularınızı lütfen başkalarının konularında değil , kendi konunuzu açarak sorunuz. Konu ile alakası olmayan yorumlardan sakınınız

Sorunuza gelecek olursak ; Apis - Zeus - Lf4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri konusuna bakarak hangi tarihte , hangi özel etkinlik gücü çıkmış öğrenebilirsiniz.

Bunun dışında sistem özel günleri otomatik atadığı için ne zaman çıkacağını bilemiyoruz.

Keyifli Forumlar

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.