Kıskaç ve burgu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

herkeze merhaba bazı vs videolarında görüyorum hep kıskaçla savaşıyorlar benim bildiğim sadece %3 hasar bonusu bonusu veriyor ve kalkan penatrasyonunu %10 düşürüyor benim bundan anladığım
    darbe puanına %10 daha az hasar gidicek ve kalkana %10 daha fazla vurucaz öylemi eğer öyleyse sizce almalımıyım bide burgu düzeni hakkında birkaç ipucu verirseniz ikisi arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım

gemi: venom goliath , aegis , sinek , citadel
    31 LF3 5 LF4 ( LF4 görevini yapıyorum )
    31 BO2
    8 iris 3 havoc ( 5 zetada )
    25 arge kalınsıkma
    PET kami 3 vip var
    Apis 14 parça

fikirleriniz

2. arkadaşım herkes bu kıskacı yanlış biliyor sanırım yada ben süper insan olarak çok zeki biriyim..

Dükkandaki tüm driot düzenlerinin bir artısı eksisi var değilmi ??

ama siz burda kıskacın eksisi yokmuş diye lanse ediyorsunuz kalkan penetrasyonunu %10 düşürür dediği aslında sana verdiği bir dezavantaj rakip oyuncuya değil.!

3. Merhabalar;

Burgu uçuş düzeni Lazer hasarı % 25 artar, ancak kalkan puanları % 25, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.Şu aşamada savaşmıyorsanız bence kıskaçı alın,kasılırken haritanıza baskın pek olmuyorsa burguyu almanızı öneririm yaratıklar fazla vurursunuz::).

İyi forumlar.

4. kalkan penatrasyon %10 düşürdüğü zaman darbe puanına daha çok hasar alırsın

5. Merhabalar;

Hayır kalkanınız normalden %10 daga fazla hasar alır ama darbe puanınız kalkanınız bitmeden hasar almaz.

İyi forumlar.

Kral-87 bunu beğendi.
  6. Kral-87

Kral-87 User

aradığım cevap buydu teşekkürler.

teşekkürler modum konuyu kilitleyebilirsiniz

7. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Burgu droit uçuş düzeni en verimli kullanmak için vuruşunuz çok yüksek olmalıdır,5 LF-4 var demişsiniz bu burgu için pek fazla verim elde
    edemezsiniz kıskaç hesabınızın ekipmanına göre almak için bana göre ideal'dir.

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.