Kıskaç ve kalp uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar gemimin özellikleri şudur
    33 lf3
    18 bo2
    37 arge
    8 iris 1 apis havoç yok
    Arkadaşım var kafamı bulandırdı çarına kıskaç iyi gider dedi yalnız sizede sormak isterim kalp mi aliyim kıskaç mı hangisi daha faydalıdır? Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim

2. İkisinin özelliği de farklı.Kendi gelişiminize göre karar vermeniz gerekir.

Ama benim ilk aldığım kalp uçuş düzeni sonra kıskaç,güve vs.

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

Kalpte 1 vuruşluk dayanıyor sonra eriyip gidiyor kıskacında özelliğini anlamış değilim %10 kalkan dolma değerini azaltıyor diyen var %10 kalkan değerini azaltıyor diyen var %10 absorbe azaltıyor diyende var. 1 kere alıp tam almak istiyorum hangisi makbuldur benim için?

4. Merhaba ,

Bana kalırsa şu aşamada kalp daha çok işinize yarayacaktır diye düşünüyorum. Hep darbe puanı hem kalkan'ı arttırıyor. Vuruşu biraz düşürüyor ama çok bariz bir düşme yok.

İyi forumlar.

5. modum bide benim konuya baksanız :)

6. DELI•VAR

DELI•VAR User

Modum kalp uçuş düzenini çok övüyorlar fakat sadece 1 vuruşluk düzen sonra eriyip gidiyor kalkanda dpde çok aradayım yani

7. kardes ben bilmem ben kalp aldıgımda 24 argeydim ve 8 havocdum 8 iristim kalp kullandım ama özelligini sevmedim bana sorarsan eger aegisin varsa elmas al ama elmas sevmiyorum diyosan en direk kıskac derim çoğu kişi kalp der ama vurusu baya dusuruyo %5 az degil bir güclendiricinin yarısı bence kıskac al kasılırkende adam keserkende isine yarar ama gene sen bilirsin ben kıskacıda aldım hep kıskac kullanıyom artık

8. Merhaba ,

Kişiden kişiye değişebilir fakat bana göre genel olarak güzel bir uçuş düzenidir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.