kıskaçmı güvemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum gemim kamikaze modunda.diroit tasarımlarından %3 lazer kıskaçmı yoksa % 20 dp hasarlı güvemi daha avantajlı olur.hangisini tavsiye edersiniz

2. Geminin özelliklerini yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim.

3. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

8 diroit
    1 apis
    1 zeus
    10 havoc
    20 lf4
    15 lf3
    15 g3n 7900 hız
    enforce tasarımlı goli
    10 birimlik hızla 10.000lik kalkanlardan çok varda ben sadece hız ve vuruş istiyorum bu özellikteki gemiye diroit tasarımlarından hangisi uygun olr sizce.yanlış tasarım alıpta kullanamamak istemiyorum cevap için şimdiden teşekkür ederim

4. Avcı konfiden söz ediyorsun.. Önceliğin güve olmalı o halde. Yani bende güve de var kıskaç da genelde kıskaçla kesiyorum ama senin için güve daha iyi olabilir yöntemin açısından..

5. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

nasıl yani arasındaki fark nedir daha doğrusu hangisi daha kolay kesmeme yardımcı olur

6. Orası biraz karışık işte :) Mesela eski haritaları basıyorsun, kestiğin gemilerin 250 binden yukarı kalkanı yok o tür savaşlar için kıskaç iyidir. Ama diyelim ki karışık savaşıyorsun, adamın 600 bin kalkanı var, üstüne de yengeç çekti sende güve yoksa o adam senin defterini dürer :) İkisini de alıp kurtuldum şahsen :D

7. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

anlaşıldı :) cevap için çok teşekkür ederim.son bi sorum olacaktı bu kıskaçla vuruşta bi fark görüyarmusun mesela ben güçlendiricisiz 70 80k arası görüyorum kıskaçla kaç görürüm üstüne çift güçlendirici alırsam 100k nın üstüne çıkabilirmiyim adamları görüyorum 160 180 200k nın bile üstünde vuranı gördüm tek başına konfi değiştirmeye bile fırsatım kalmıyor bazen :)

8. Şimdi güçlendiricisiz x4 le 51 filan görüyorum, kıskaçta 55 e kadar çıkıyor. Tek güçlendirici 62, kıskaçla 67. Çiftle 69-70, kıskaç olduğunda 78 bine çıkıyor sadece beyaz bu. RSB yi de hesaba katarsan evet gözle görülür bi değişme olur :)

9. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

arkadaşım cevapların için çok teşekür ederim kararsızdım hangisini alyım diye boşunada almak istemiyordum işime yaramaz diye tavsiyene uyacam yeterince bilgi sahibi oldum.çok sağolasın.son birşey daha soracaktım bu güvenin %20 özelliği npc ler içinde geçerlimi acaba

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2014
  10. Sen ikisini al karıştırarak kullan çok daha iyi sonuçlar elde edersin :) Keyifli oyunlar :)

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuyu doğru bölüme taşıyorum

iyi forumlar

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Baskında güve çok yararlı olur daha çabuk kesersiniz.

İyi forumlar

13. darkorbitte oyuncuların son zamanlardaki taktiği hız ve yüksek vuruş üzerine kurulu,kesebılıyosan kesıcen kesemıyosan kaçıcan ,bunada en uygunu şimşek+güve...

14. Şimşekle kıskaç daha iyi bir kombinasyon yapıyor desem ? :)

15. şimşek olsunda yanındaki düzen değişebilir,futboldaki gibi yenemıyosan yenılme,artık kaçış moda oldu

16. -onur5000-

-onur5000- User

Bencede şimşek kıskaç daha iyi gibime geliyor

Konuya gelirsek güvedeysen ve vuruşun iyise adam senden kolay kolay kaçamaz güveyi genelde adamın çok kalkanı ve yengeci varsa kullanıyorum genelde kalp kıskaç elmas yengeç 4 lüsü ile adam keserim :D ama her ikisinide almak şart ikiside çok işe yarayan 2 uçuş düzeni ama güve alıcaksan kalpde olacak onuda sölemek lazım

17. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar anlaşılan ikisinide alıp karma bi kombinasyon yapacam.son olarak bi sorum daha olacaktı bu güvenin %20 özelliği npcler içinde geçerlimi acaba.öylyse önceliğim güve olacak çünkü.kasılırkende işime yarar

18. Evet geçerli

19. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

teşekkürler

20. Bir şey değil :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.