KISMET 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaraSowalye05 tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Kısmet 2 yeteneğini 3/3 yapmak için en az kaç arge gerekli?

Kısmet 2 yeteneği 3/3 olduğunda pvp haritasında x2 katlayıcı avantaj paketi ile birlikte toplanan kutulardan 4 gg enerjisi mi çıkıyor?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Düzeltme:Toplamda 32 arge dir kalkan sıklığı+yanıltma manevrası=kısmet2 açılmaktadır.
    Bu gösterilen 23 arge ile toplama argesidir.

Avantaj paketlerinden arge ve katlayıcı ile 4 gg çıkmaktadır.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2014
  3. Teşekkür ederim modum ama bu benim kafamı karştırdı: Kısmet 2 nin üzerine gelince böyle bir ifade çıkıyor

Bu yeteneklerin her birinde 3 arge puanı olmalı:
    Kelle avcısı 2
    Yanıltma manevrası 2

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Siz o gösterilen yolu da yapabilirsiniz mesela banada kalkan sıklığı gösteriliyordu bağlayıcıışın2 için ben açgözlü argesini credi için tamamladım tam net olarak kesin bir şey söyleyemem çünki toplayıcı argesi olarak en kısa yolu tam net bilmiyorum ben şuan ayarcı üzerinden gidiyorum ayarcı kelleavcısı2 ve kısmet 2 yolunu izliyorum baktım olmayacak değiştirebilirim ama emin olunuz ki bağlayıcı ışın ve katlayıcı ile normalden çok daha fazla uri ve gg toplayabiliyorsunuz isterseniz emin olmadan arge sıfırlaması yapmayınız forum üzerinde yetenek çizelgesi toplayıcı tarzı hangi arge nereye verilmiş bakınız.

Ben şimdi baktım sizin yolunuz doğru olan yanıltma manevrasından kısmet2 ye gitmelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.