Kıyamet Mod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Benim yazdığım ;

1. yav hitaçlar 14 gün oldu hala ödül verilmedi sinir bozucu bişi, net bir bilgi yok insan çıldıracak raddeye geldi,ordaki ödüle göre oyunu bırakcam veya devam edecem, düşünün artık

Modumuzun yazdığı ;

1- Bakın biz net olarak 14 gün sonra olacak demedik. Eskiden yapılanlara göre tahmini bir süre yazdık. Ayrıca duyurusunun yapılacağını yazdık. Fakat ısrarla hem süreyi soruyorsunuz hem yok işte 14 gün geçti sonuçlar açıklanmadı diyorsunuz.

Yazıları mı tam okumuyorsunuz anlamıyorum.

----------------------------------------------------------------------------
    Burda tarışma çıkartmaya çalışmıyorum ama siz bana anlamamış demişsiniz ya, asıl siz beni anlamamışsınız, ben 14 günde 1 hitaç çekilişi açıklanamıyor mu diye sitem ettim.sizin yazdığınız tahmini 14 gün süresini bile okumadım bilmiyoruym. 14 gün de illaki açıklanacak demedim, burda 14 günün uzunluğu belirtmek istedim ki sinir bozucu bişi, ordan medet uman insan çok. millet milyonların katıldığı yılbaşı çekilişini gecesinde açıklıyor yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
    Benim yazdığım ;

2. zetaların havoc verme ihtimali çok düşük el insaf hiçbirimiz kolay toplamıyor enerjileri urileri, 4 epsi 2kappadan 1 lf4 anca çıkartabildim

Modumuzun yazdığı ;

2- Kapılardan gelenler hem % oranları ile hem de şansınıza bağlı olarak değişir. Bakarsınız 4-5 kapıda vermez sonra 4-5 kapıda peş peşe verebilir.

millet 15 kapıda havoc tamamlıyor bazıları ise 30 kapıda tamamlayamıyor, örnekleri dolu. ben şansızım diye bu oyunu oynamayayım mı ? bu oyun uzay oyunu diye oynuyorum şans oyunlarına merakım yok açıkçası, şu netlik getirilemez mi 1 havoc aldıktan sonra yenisi min 3 kapı içinde kesin olarak gelir gibi, max yapılacak kapı sayısı 30 olur uçuk rakamlara gerek yok bence. Bunlara çare üretmek alzım burda oyunus avunmak değil. oyunda yapılması gereken onlarca şey var ve upuzun zaman alıyor. sıralayaım isterseniz.

*en basitinden apis
    *ardından zeus (hergün çıkan bir kampanyada değil parça bulması ayrı dert.)
    *lf4 çıkartma gibi büyük bir dert.
    *ve aylar alacak geliştirmeler
    *havoc ve herkül yapma
    *tasarımları tamamlama
    *argelerle uğraşmak
    *pet içine modül protokol slotların açılması
    *lf3 bo2 irisleri bahsetmiyorum elbet creditle gidiyor bir şekilde

hangisine vakit yetiştircez uri harcicaz

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. Sorun yok kardeşim sakin ol ve silahını yavaşça yere bırak,herşey yoluna giricek.Bu kadar stres yapma... İyi oyunlar

-yeter123- bunu beğendi.
  3. -BoldMan-

-BoldMan- User

:) çok güzel didinde elde mi diye bir sor :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kıyamet smodumun cevabında bir yanlışlık yoktur.Hitac ödül çekilişinin bizlerle hiçbir ilgisi yoktur.Merkez tarafından yapılan bir etkinliktir.Çekilişi onlar yapar biz forumda duyururuz.Bu olayları hızlandırma gibi bir durumumuz yok maalesef.

Havoc konusundada fikir havuzu bölümüne konu açarak destek bekleyebilirsiniz.Bu bir hata değil şans sistemidir.Ancak sizin fikirleriniz destek görürse ileterek görevimizi yerine getiririz.

İyi forumlar

5. Kardesim oyunla biraz ugrasırsan yapabilirsin bak ben 3 ayde 6 havoc 1 hercules oldum 0 dan 7 lf4 oldum ihaleden aegis aldım apis aldım biraz gayret et petin içine yaptıklarımı saymıyorum bile 2 gunde 1 zeta acıyorum ben palayla ugrastım zaman

6. -BoldMan-

-BoldMan- User

sorun yapılamayacağı değil sürelerin uzunluğu, oyunda ehsap satışı yasak 0 dan kral gibi hesap yapmak için bile en azından 1 yıl gerekli.

2013 eylülde açtım hesabı, 10lf4üm var 8seviye, apis var (kutuyla tamamlamadım), 2bine yakın toplamda kutu açtım, gemi tasarımlarım bile full değil venomu uriyle aldım spec var ekstradan, zeusta 5 parça. zeus günü ayda bir oluyor ondada parça çıkmıyor, petimin kalkan hariç tüm slotları açık, 12 adet 3 seviye radar , 12 adet npc %6 vurma, 12 adet %4 lazer hasarı protokolleri var, geliştirmeler bile başka bir olay.

ben bu sürecin çok uzun olduğunu belirtmek istiyorum. 0 dan hesap yapmak kolay değil.

pala eıc de ve ben mmoyum bu yüzden 5,5 şeref kaybederek eıc geçtim mmo rahat bırakmadı bu sefer. kastığım günde ise 300gg anca yapabiliyorum 2bin parçada zeta açtığımı varsayarsak sen düşün. gg de enerji oranları bile çok düşük. xeno ne yav :S nese bunları burdan yazmak birşey ifade etmeyecek oynayan milyonlarca oyuncu var.

he ba birde kutu katlayıcı aldım, tek bir haritada çok oyuncu kutu topluyorsa verilen ödül değişiyormuş. 4*1 haritası bir tane keza 4*2 ve 4*3 te öyle oralar dolu 1,5 kat daha veriyor diye millet oralarda kasıyor haliyle alınan uride düşüyor... bu bile bir etken

7. Merhaba ,

Forumun bir çok bölümünde hatta alakasız konularda bu tür konular hakkında sorular soranlar var. Bir çok yerde hemen hemen aynı cevapları veriyoruz fakat ısrarla aynı sorular soruluyor.

İlk olarak eğer oyun yerinde saymış olsaydı zaten birşeyleri tamamlamak bu kadar zaman almazdı. Eskiden genel olarak nasıldı ?

Goliath , Full Lf-3 , Full B0-2 , Full hız jeneratörü , full iris v.b. şeylerle full bir gemi olunabiliyordu. Ama genel olarak online oyunlar çok fazla yerinde durmaz bir takım geliştirmeler yapılır. Darkorbit'te de böyle oldu ve ilaveler yapıldı. Böyle olunca onları tamamlamaya uğraşır hale geldik. Derken başka şeyler geldi ve böyle gidiyor.

Ayrıca sizler ile aynı durumları bizlerde yaşıyoruz. Görevliyiz diye eksiklerimizi tamamlayıp full + full bir gemi verilmiyor. Sizin sıkıntılarınızı göz ardı etmiyoruz fakat bir takım şeylerin zaman akışı var.

Şimdi böyle diyorsunuz ama eğer oyun bir noktada sabitlenmiş olsa bu sefer herkes aynı durumda olacaktı. Ondan sonra yenilik isteyecektiniz. Hiç bir oyunda %100 olarak herkes eşit güçte olmuyor.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  8. -BoldMan-

-BoldMan- User

efem çok güzel dediniz herkes eşit değil şuanda , fakat bir general , tüm general , kurmay albay , albay veya acemi albay uzman yüzbaşını çok rahatlıkla kesebiliyor.... onlar sürekli baskında, onlarla kıyaslanamayacaksam eğer onlara yetişmek için zaman bekleyeceksem ki bunun sebebi onlardan seneler sonra başlamamsa biraz çelişki olmuyor mu ? adamın hesabı 6 senelik belkide ehsabı o kıvama 1 senede geldi, ben bu 1senenin oyunun zevkini çıkartmak için uzun süre olduğunu düşünüyorum, herşeyi ful tamam emek verdi yaptı oda zamandan geçti ama ben başlayınca onalrın yanında onların şartı ile başlıyorum benim kasılmaksa derdim onların adam kesmek oyunun tarihinde var ama cidden uçurumlar oluşuyor, elbet kapışayım baskında harika bişi ama oyunun tadı baskın yapmakta :) ki buda f+f+f olmadan mümkün fakat 2. adamda kesiliyoruz :) umarım demek istediğimi anlatabildim...

9. Merhaba ,

Bakın hep aynı şeyi söylüyoruz aslında fakat ben görevli olarak yazıyorum siz oyuncu olarak fakat işin aslı aynı şeyi yazıyoruz.

Tekrar diyorum herkes eşit durumda olsa herkes güçlü olsa herkes baskına gitmek isteyecek yada gemi kesmek isteyecek. Ayrıca eğer oyunda yenilik yapılmazsa bu sefer yenilikler istenecek. Hesabın açılma süresine göre değerlendirmeyin çünkü oyun içindeki aktiflik önemlidir.

Birisi 2010'da açar diğer 2014 yılında açar ama 2010'da açılan 300 saat oynamıştır diğeri 2014'te açılan 500 saat oynamıştır. Yani oyun içindeki aktiflik önemlidir.

İyi forumlar.

10. -BoldMan-

-BoldMan- User

yav anlamamışsınız neyse daha cevap yazmicam anlamayada niyetiniz yok konuyu silin veya kilitleyin. sinir katsayım artıyor :) iyi görevler

11. Merhaba ,

Bizim anlayıp anlamamamız çok etkili olmayacaktır. Ayrıca yazdıklarınız ile ilgili bir çok fikir konusu açıldı yada bir takım konular raporlanarak iletildi. Fakat bu zamana kadar bir değişiklik olmadı.

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

12. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba,

Yazmadan duramadım . Sizin demek istediğinizi gayet iyi anladık eşitlik diyorsunuz da bunun için önünüzdeki seçenekler bellidir bu oyun Herkesin farklı oyun oynama sitilleri vardır siz eğer yeni başlayıp ve bir anda herşeyi yapmak istiyorsanız bu seçeneğiniz açıktır. Oyuna parayı yatırırsınız ve istediğiniz gibi bir hesaba sahip olursunuz. Duymak istediğiniz buydu galiba .

Bu oyunda hatırlamıyorum ama 5. seneye girdim yada doldurdum ilk zamanlarını da bilirim şimdiki zamanlarını da ve bir çok online oyun denedim ama Hiç biri eşit başlamıyor . Sen başladığında mutlaka senin üstünde ve senin rekabet edemeyeceğin oyuncular oluyor ve seni güçlendirmemek için ellerinden gelen yapıyor sende inatla onlarla aynı seviyeye gelmek için uğraşıyorsun. Dünyada oyunun kuralı hiç birzaman değişmez ve bunu sizde bilmenize rağmen hayla bazı şeyleri anlasanızda anlamamızlıktan geliyorsunuz. Ben size işteduymak istedikleriniz söyledim eğer bu oyunda diğer güçlü oyuncularla eşit seviyeye gelmek istiyorsanız ve kasılmak zor geliyorsa ikinci seçeneği seçip onlarla aynı seviyeye gelirsiniz .

Online oyunlarda hiç bir zaman bir anda ve kısa sürede gelişme olan oyun görmedim sebebi ise bu oyundaki rekabet ve zevki öldürmektedir.

İyi oyunlar

Fısıltı ve (___OSMANBABA___) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.