KIYAMET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *kafes* tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *kafes*

*kafes* User

kıyamet adminim bu yazıyı yazan şahıs daha önce benım dostum ve aynı zamanda klanımdaki üyeydi gemilerimiz birbirimize emanetti şuan klanlal kırmızı oldu diye o önceki bilgileri kullanarak bunu yazdı gemiler zaten hepimzde bilgiler vardı kalkıp bunu yazdı diye direk hesap kapatılamaz bende onun şuan gemisndeki herşeyi biliyorum aynı şekilde yazı paylaşırsam gereken yapılırmı yapılacaksa anında yazayım size ? resim çekip

2. Merhaba ,

Forumda bizlerin bu tür konularda net birşey söylemesi zordur. Çünkü hesap inceleme ve oyuna müdahale etme yetkisi support'tadır. Bu tür şikayetlerde yada bildirimlerde ne şekilde inceleme yapılıyor yada hangi kriterlere göre işlem yapılıyor bilemiyoruz.

Konuyla ilgili olarak support ile iletişime geçerek bilgi almaya yada sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. *kafes*

*kafes* User

adminim support bize cevap vermıyor o yüzden kasıt oldgunu düşündüm ve hakkımı burda oyuncuların gözü önünde istemeye karar verdim

4. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladığınızda hemen cevap gelmez zaten. İlk olarak mesajın ulaştığına dair ticket yani bilet numarası olan bir mail alırsınız. Daha sonrasında ise yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelir.

İyi forumlar.

5. *kafes*

*kafes* User

Anlamıyorsunuz adminim bu fotoğrafın herşey ortada olduğu halde tamamen asılsız olduğu halde ki eminim darkorbit tarihinde ilk defa böyle bir ban oldu ve buda bana oldu herşey ortada kasıt yapılıyor bana o yüzden cevap veriliyor gerekenın yapıldıgını sölyuor kendimi ifade etmem bile yanlış bulunuyor bir şekilde daha üst yetkililere sesimi duyurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm.

6. Merhaba ,

Şu anda ulaşabileceğim üst yetkili olarak kimse yok fakat gün içinde ulaşabilirsem iletirim. Fakat kesin olarak bir çözüm olacak diyemem.

İyi forumlar.

7. *kafes*

*kafes* User

teşekkür ederim konuyu kapatmayın o halde ben gün içinde tekrar size yazarım

8. *kafes*

*kafes* User

Merhaba Kıyamet Modum Yardımcı olacaktınız olursanız sevinirim gün içinde yazınız demiştiniz dün teşekkürler.

9. PaSt_10

PaSt_10 User

Admin ama ben bi sorumu yollamıştım gelmedi tekrar tekrar yolladım gelmedi yardım eder misiniz?:rolleyes:

10. Merhaba ,

Kusura bakmayın gün içinde fırsat bulup giremedim. Konuyu bir üst yetkileye ileteceğim fakat kesin olarak birşey olacak beklentisine girmeyiniz.

Konuyu şimdilik kilitliyorum.

Sizin konuyu bilmiyorum fakat forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yoksa support ile çözmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.