KK (koaly kredi)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [L]ight tarafından 7 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [L]ight

[L]ight User

16 lf3 1 iris goliath bir gemiyim
    kristallon tek kese biliyorum fakat etkili olmiyor
    hızlı nerde para kasa bilirim (pet yok)

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Öncelikle kendi geminizi biraz geliştirmelisiniz argesi,lf3 sayısı,elit kalkan sayısı,iris sayısı gibi şeyleri vip alıyorsanız pet alıp 8 lwl yapın kolay görevlerle petiniz açık olduğu zaman görevden aldığınız tecrübe puanı petinizede gidiyor.Bunlar bittikten sonra petinize kamikaze 3 otomatik toplayıcı 3,paladium topluyorsanız hammadde toplayıcı 3 alınız.Hammaddeleri iistediğiniz yerde satabilmek için ticaret modülü 3 alıp credi kasmanızı arttırabilirsiniz.

Iyi Forumlar.

3. [L]ight

[L]ight User

cihan hocam şimdi pet falan yok ya pet al dediniz fakat ben pet ala bilmem icin rahat 1 hafta ugraşmam lazım
    elit kalkan 4 elit hız 6 tane var arge 6
    düşüncem lenov alıp eskide kasılmak mahkul geliyo cihan hocam sizinde bir fikrinizi ala bilirmiyim

4. :) kasmayla bu oyun oynanmaz bence eskisi gibi degil oyun

5. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,
    Lenovla eski haritalarda x3,x4 daha seri bir şekilde urıdıum kasabilirsiniz.
    Skylabınızı geliştirerek Credinizi arttırabilirsiniz.

Iyi Forumlar

6. Şuanda skylab dışında krediyi kolay kasabileceğiniz bir yol görünmüyor. Skylabınız promerium üretiyor ise gemiye yollayıp satabilirsiniz.

7. Traubbe

Traubbe User

Skylab dışında Toplu kesilen Cubikonlara saldırabilirsiniz.Ben de sizin gibiydim Goliath ile ve lf-3 sayım daha azdı.Cubikona saldırıyorum çok kişi olduğunda bile 93K Credi alabilme ihtimaliniz vardır.5-10 kişi olduğunda 150-200K Credi kasabilirsiniz bir Cubikondan.Bol bol görevleri yapıp elit görevleri açın elit görevlerden gelen hediyeler iyidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.