Klan aranıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drizztwolf1 tarafından 31 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun Serveri:tr3
    Şirket :EIC
    Tecrübe Puanı :867,200
    Şeref :7,774
    Rütbe :acemi uzay pilotu
    Geminiz :leonov
    Sıralamadaki Yerin :8515
    Diroit :0
    Level :8
    Klandan İsteklerin :Oyun hakkında öğretici olmaları yol göstermeleri, küfür hile hurdayla işi olmayan oyundan zevk almayı amaçlayan bir klan.

Merhabalar ben Mete 22 yaşındayım , çeşitli oyunlarda zirveye oynayan bir oyuncu olarak darkorbite bir hevesle başladım.Düzenli premium üyeliği olan farklı oyunlarda klan yöneticiliği yapmış biri olarak klan kaide ve kurallarına riayet edeceğime inanıyorum.Oyun saatim 5 saat full lf3 bo2 elit hız leonov sahibiyim.Pet almama az kaldı sonrasında irisleri tamamlayıp kapılara yöneleceğim.Oyun tecrübem olmadığından yol gösterici olacak bir klan arıyorum.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoş geldin :) Gelişiminizde kolaylıklar dilerim. Güzel ekip arkadaşları bulabilmeniz dileğiyle.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve -=ODIN=- bunu beğendi.