Klan arıyorum TR2/TR3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Oyuna 2 hafta önce başladım klan arıyorum. 17 levelim oyuna giriş sorunu yaşıyorum düzelince 18 olucam. Şirket olarak ise EIC'tim çok baskın yiyoruz ve bizim adamlar düşmanları kovmuyor diye MMO geçtim klan eğer sağlam ise EIC'e geri dönerim.

Gemi Özelliklerim: Venom/Goliath Peacemaker, 40'a yakın lf3, 2 tane lf4, Ful b02, Modülleri ile birlikte pet, 13 ArGe Ekim başında sepromu ayarlayabilirsem 24 arge yapıp kalın sıkıcam, İrislerimden 2 tanesi 6 level, bir tanesi 2 level, kalanları 1 level, 9. ve 10. diroidim yok.

Klandan beklentim: Sağlam oyuncular olması über görevlerinde yardım edilmesi. Aşağı yukarı 15-20 kişi olması ve TS,RC, Discord tarzında birşey kullanması.

2. xxNamikaze

xxNamikaze User

İlkokul arkadaşımla birlikte başladık oyuna o da aşağı yukarı benimle aynı özelliklerde o da gelir büyük ihtimalle benimle

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu Klan Arama Kriterleri'ne uygun açmadığınız için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Bu kriterlere uygun yeni konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.