Klan Bağış Odası(Resimli)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thequardın tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bağış Odası Gelsin mi?

1. Gelsin

65,0%
  2. Geliştirilmeli(nasıl geliştirileceğini yoruma yazın=

5,0%
  3. Gelmesin(nedenini yoruma yazın)

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yine ben şimdide böle bi konu açıyorum hemen konuya geçeyim

böle bi oda olucak buradan fazlalık eşyalarımızı credilerimizi ve urilerimizi klana aktarabilecez ve klan başkanıda ihtiyacı olan kişilere klanda olan şeylerden gönderebilecek ve orada kimin ne bağış yaptığını ve klanın kime ne gönderdiğini görebilecez altta görüldüğü gibi bi bağış yap seçeneği var ona tıklayınca işte bu ekran çıkacak
    buradan envanter diyecez ve bağış yapacağımız eşyayı seçeceğiz bağış yapılabilecek olanürünler ise şunlar:cephaneler roketler jenaratörler cpu lar lf-3 ve Hellstorm Launcher 2 bağış yapılacak bunlarınyanında birde uridium ve creditslerde bağış yapılabilecek miktar kısmı sadece cephane ve roketlerde aktif olacak bağış yapacağımız şeyleri belirleyince bağış yap seçeneğine tıklayacağız ve seçtiğimiz şeyler klana gönderilecek ve klana eşya bağışı yapabilmek için en az 16 level olmak gerekecek yoksa herkes kendine uridium lf-3 flan gönderir kısacası suistimale uğrar ama eşya bağışı yapamamak eşya alamayacağı anlamına gelmez yani 16 level altı kişilere eşya uri credits yollanabilecek fakat bağış yapamayacaklardır geriye kaldı klan başkanı nasıl bunları bize gönderecek işte onun içinde ilk resimde olan gönderilecek eşya uridium credits belirle seçeneğine tıklayacak ve işte şu ekran çıkacak
    buradan gönderilecek olan eşyayı uriyi ve creditsi belirlicez eşyayı belirlemek için klan envanterine tıklayacağız orada klana bağış yapılan eşyalar görüntülenecek oradaki eşyalardan göndereceğimiz eşyayı seçeceğiz ve ayrıca mikta kısmı sadece cephane ve roketler seçilince aktif olacaktır işimiz bitince de tamam a tıklıcaz sonra gönderilecek eşya uridium credits belirle tuşunun yanından kime göndereceğimizi belirleyeceğiz onuda hallettikten sonra hemen sağında bulunan gönder tuşuna basacağız ve belirlediğimiz eşya uri credits seçilen kişiye gönderilecektir

Görüşlerinizi bekliyorum yorum atmayı ve ankete katılmayı unutmayın
    Eksik gördüğünüz yanlarını yoruma yazabilirsiniz bölece konuyu daha güzel hale getirebiliriz
    Eğer sorularınız varsa yoruma yazın bende bölece onu cevaplamaya çalışayım
    Desteklerinizi bekliyorum

yaw gidiyorum gelmesin kısmına özellikle nedenini yazın diyorum sadece gelmesin diyip geç,osunuz hayır demek geçmek kolay bide nedenini yazın yaw bölelerine sinir oluyorum o kadar emek verip yapıyroum sonra admlar gelip hayır diyolar nedenini yazmadan geçip gidiolar inadınamı yapıosunuz kardeşim yaw sadece bu konudada deil diğer konularımdada öle hayır deyip geçmeyin hayır dicekseniz nedenini yazın yaw

Son düzenlenen: 6 Eylül 2015
  2. ya olsun bence bi suru arkadaşımı oyuna geri getirim lf3 dedigin nedirki sıralamadan birnde istersen sana bagışlar veya lf3 lazım olmayan biirnden olmalı ya ben mesela hesaplar boşaltılmış arkadaşlar var bende 200 geçik lf3 var başkalarına faydası olsa iyi olur bide şu var lf4 varken lf3 lf2 gibi bişi

ARGE SIFIRLAMA SIFIR SIFIR SIFIR :) konusunu desteklerseniz sevinirim

3. lf-3 lf-2 gibiyse lf-1 lf-0 olur hep 0 vurur :D desteğin için saol tr6daysan banada verirsin lf-3 dimi :D
    o konuyada baktım destekledim zaten ben

4. tr6 arkadşlarım var halederiz maksat haritada oyuncu olsun
    (yorum yaparsan arada :) gerilere düşmez konu

5. yorum yapmaya çalışıyorumda üst üste yorum olunca moderatörler flan 2 mesajı birleştirio eski yerine düşüo :/ ayrıca bunu gibi başka bi konum daha var adıda oyuncular arası açık arttırma

arkadaşlar lütfen hayır veya geliştirilmeli diyorsanız kötü yanını yazın bende o kısımlarını düzelteyim direk hayır veya geliştirilmeli demeyin yani dicekseniz kötü yanını belirtin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2015
  6. aynı konuların benzerlerini açıyorsun kardeş.
    Ve sana tavsiyem açma artık çünkü nu olayın olması mümkün değil. İletilse dahi yarısı okunup köşeye atılıyor. Hocam adamlar lf4 bulmak için 1m uridium çekip kutu alıp açıyorlar. Fazlalığı olan adam başka hesap açar onları oraya yükler ve o gemi satar.
    Zor bu işler zor yormayın kafanızı bu tür olaylara.

7. çara yollayabileceği çok bişey yokki sadece cephane cpular jeneratörler ve lf-3 ile Hellstorm Launcher 2 yollanabilecek ve bunlarda çok zor bulunan şeler deil adam sadece bunları çarına yollayarak full lf-4 10 iris flan yapacak deilya ama isterseniz tabiki uridium göndermeyi kaldırabilirim

8. uridum yukleme olmaısn ama lf3 bo2 fln ful olan bir gemi pek bişi ifade etmez 10lf4 yukarı fln degilse

9. doğru diyosun pek bişey ifade etmez ama yinede bi fark yaratır mesela benimşimdilik 10 lf-3 eksiğim var onlarıda bulup takarsam yine bi 500 hasar farkı yaratıo ve 4 iris daha alırsam gereken lf-3 sayısı 14 olcak 14 lf-3üde fullersem 700 hasar daha fazla vurucam 9 tanede b02 eksiğim var şimdi 113k flan kalkanım var 15 kalkan yaparsam 160k flan olcak azda olsa biraz güçlenmiş olucam yani

10. hocam oyuna başlayıp sonuna kadar gitmek istiyorsan eğer 35 tl ye full goli başlangıç paketi var al onu bu söylediklerinin hepsi var içinde. en azından lf3 kalkan roketatar ektralar derdinden kurtulursun direk olarak iris için kasılırsın. Bu paket size nereden baksan 2 ay kazandırır. 2 ay içinde 35 tl fazla olmasa gerek.

11. ben hiç bi oyuna para yatırmadaım ve yatırmayıda düşünmüyorum

12. Merhabalar,

Fikriniz gerçekten değişik daha önce buna benzer bir konu hatırlıyor gibiyim.Emekleriniz ve fikrinizi paylaştığınız için forum adına teşekkürler.

İyi forumlar

13. O zaman böyle fikirlerin peşinden kapılıp gidersin gerçekleşmeyeceğini sana söyleyeyim. Bu şirket kendiliğinden ayakta durmuyor nereden para kazanırsa yine buraya yatırıyor siz herşeyi böyle bedavaya getirmeye çalışırsanız ondan sonra vay efendim oyun gelişmiyor. Geçeceksin bu işleri.

14. Fikrini gerçekten ilginç buldum :) Biraz da karmaşık , yani ince düşünülmesi gereken bir durum..

Bir süre sonra oyumu kullanacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.