-Klan bağışı-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™╚►PARAZİT◄╝™ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba,

bütün oyunlarda olup sadece DO'da olmayan bir şey klan bağışı. madem bu oyun senelerdir var ki zaten senelerdir klan denen şey var neden doğru dürüst bağışı yok. klanlarında bir seviyesi olsa, her gün max.%5 credi yerine istenilen kadar bağış yapılabilse veya klanın seviyesine göre günlük % kesintisi artsa daha güzel olmazmı? benim fikrim bunlar DO'nun gelişmesi için bütün fikirlerimi burada paylaşıcam. herkese iyi günler iyi oyunlar.

(EDİT: klan seviyesi; klana dahil olan oyuncular tarafından tecrübe bağışıyla yapılacak.)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen konularınıza anket eklemeyi unutmayınız

Ek olarak , benzer fikirlerinizi tek bir konu altında birleştiriniz.

Birden fazla konuyu üst üste açmak görüntü kirliliği yaratacaktır.

Keyifli Forumlar

3. bence vergi kalkmalı ve bağış gelmeli credi kasıyoruz bişey için klan crediyi alıo kasamıoz gerekmediği zaman istediğimiz kadar bağışı yaparız ama yaptığımız bağışı istediğimiz zaman geri alabilelim böyle olursa herkes için uygun olur bence

4. katılıyorum

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Yazmadan geçmek istemedim :) Siz bir bağış yapıyorsunuz ama sonra bu bağışı geri alabilelim diyorsunuz :) Siz reel hayattada böyle mi düşünüyorsunuz ? Bağış karşılık beklenmeden gönlünden kopan bir miktarı temsil eder.

Keyifli Forumlar

6. admin bir sey soracagım klan vergisi kac gunde bir atılabiliyor ?

birde bir sey daha soylicem bence klan vergisi olmasın klandaki oyuncular istedikleri zaman istedikleri kadar crediyi klana bagıslayabilsin yani klan bizden vergi almasın biz klanımıza gonulden verelim :D;);):)

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle alt alta mesaj yazmayınız. Bir önceki mesaj size ait ise yeniden düzenleyip ekleme yapabilrisiniz. Aksi takdirde bu forum kurallarınca yasaktır,lütfen dikkatli olunuz.

Sorunuzun cevabıan gelirsek, sorularınızı arkadaşın konusunu kirletmeden ilgili kısımda sorunuz. Bu seferli cevaplıyorum.

-Yeni bir Klan üyesine haftalık maksimum 5 Milyon kredi ödenebilecek.
    - Ek olarak , her klan üyesine haftalık olarak en fazla 10 Milyon kredi ödenebilecek. Bu miktar her hafta artabilecek. (İkinci hafta 15 milyon , üçüncü hafta 25 milyon ... şeklinde.)
    - Bir klan üyesine en fazla haftalık 250 Milyon kredi verilebilecek.

Keyifli Forumlar

8. Bence vronqdeaR1453 un dedıgı gıbı olmalı

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.