Öneri Klan Credits

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sakultasalk28 tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce beyler

1. Evet

55,6%
  2. Hayır

33,3%
  3. Kararsızım

11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikler selamlar ,
    Klanlardaki credits sınırlaması kaldırılmalı , ve şöyle birşey gelmedi 3 haftadan az klanda olana credits atımı engellensin , ?? çünki mesela full aegisim var benim , yan çar açtım 4 iris olacak , klana credits gelmesini bekliyorum buda can sıkıyor, ve birde günlük vergi en fazla %5 oluyor bu değiştirilsin ve mesela bende 500m var klana 50m atmak isterim yada 5m istediğim credits miktarını atabileyim , credits vermek istemeyenler için bu %3 zorunluluğu olsun ( yani bu istediğin credits i verme sistemi geldiğinde bunu bug olarak kullanmamaları için),
    bu kural vergi % 0 iken geçerli değil ,

Son düzenlenen: 26 Nisan 2015
  2. Zaten bu kısıtlamanın gelmesindeki amaç bu gibi yararlanmaları önlemekti, 0 saat oyun süreli gemiler ticaretteki bütün LF-3,Kalkan,Diroit leri sömürüyordu. Bence yeni sistem daha iyi ve piyasanın da düşük olmasına yarıyor. Eskisi gibi olsa en az 2 katı artar o fiyatlar. :)

sakultasalk28 bunu beğendi.
  3. güncel
    sağol yinede :D

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  4. darko_pro1

darko_pro1 User

Benim oyum olumsuz çünkü sağlam klandan biri her istediğini rahat alır klanı olmayan napsın adam fullenecek diye beklesin mi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.