Destek Klan Diplomasisi (Diplomasiye kapalı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Klanda Diplomasiye Kapalı Seçeneği

1. olmalı

oy sayısı 2
    40,0%
  2. olmamalı

oy sayısı 2
    40,0%
  3. Ne gerek var

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

öncelikle herkese iyi oyunlar iyi forumlar...
    oyuna yeni başlayan, full olmaya çalışan herkesi dahası bir klanda olmak isteyen herkesi ilgilendiren bir durum lütfen ona göre yorumlayın..

Ben oyunu ilk çıktığı zaman 2 yıl kadar oynadım TR3 açıldığı gün oyunu bırakmıştım yaklaşık olarak 2 yıl oynadım neyse konumuza dönersek... bizim zamanımızda Gerçekten klan adabı diye bir şey vardı... hele hele iç savaş çok kolay olmazdı en azından sudan keyfi sebeplerden dolayı savaş olmazdı.. Bir klan başka bir klana savaş açmak istediğinde TS'ye gelir şu şu sebebden dolayı savaş açacağız, soruna sebeb olan oyuncu oyuncular neyse ya klandan çıkarılırdı (savaş açılmazdı) yada klan sorunu kabul eder Savaşı da kabul ederdi... bir TS de abartmıyorum 300 kişi baskına giderdik iç savaş denen bir şey olmazdı...
    neyse şimdilerde böyle bir klan diplomasisi yoktur.
    klan kurdum kafama göre oynamak istiyorum, lakin bazı kendini beğenmiş klan veya oyuncular durduk yere savaş açıyor Sebeb? nedir koca bi hiç... bunun gibiler yüzünden oyun oynanmıyor...

sözün özü klan diplomasisinde "diplomasiye kapalı seçeneği" olsun istiyoruz, kaldı ki savaş kadar NAP kadar İTTİFAK kadar bu seçenekte o kadar hak edilen bir durum...

zahmet edip okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler...

2. Merhaba,

Zaten gelen diplomasi tekliflerini kabul etmez veya cevap vermezseniz kapatmış olursunuz. Savaş mevzusuna gelince ise savaşın teklifli olması saçma olurdu. Bir taraf savaş açarsa direk savaş ilan edilir. Orta çağ imparatorluklarını düşünün. Hiçbir devlet diğerine savaş teklifinde bulunmazdı. Direk ilan ederdi :)

İyi Forumlar.

3. dikduran1

dikduran1 User

Telefonunuzu kapatmakla Gelen aramaya cevap vermemek aynı şey değil sevgili MOD'um.. orta çağ imparatorluklarını düşünerek oyunun mantığına ters düşüyorsunuz. uzay oyunu sonuçta orta çağ değil modern savaş söz konusu olmalıydı...

4. bana duşmanla beraber x4 sıkcak ve ben kırmızı yakmaycam
    wala onu haritaya çıkarmam D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.