klan hakkında bir soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ömer36 tarafından 28 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer36

ömer36 User

s.a.
    direk konuya girecem ben klanımın başkan yardımcısıyım ve kendime kredi atmak istiyorum ama az buz bi miktar deil tamı tamına tam 960 milyon credi ama bir sorun var klana gireli yaklaşık 7 hafta oldu ve malesef haftada en fazla 65 m atabiliyorum kendime oysa tüm krediye ihtiyacım var bir klan başkanı bunun bir sorun olmadığını söylüyor ama çözümü bir türlü söylemiyor size soruyorum o yüzden çözümü nedir ?

2. Merhaba ;

Klan kredi transfer sistemi değişmiştir. Bundan sonra parca parca kredi cekebilirsiniz. Toptan kredi cekemezsiniz.

Iyi bayramlar.

3. ömer36

ömer36 User

saolun ama başkan tüm krediyi çekmenin bir yolu olduğunu söylüyor crediyi alışverişte citadele basmak için kurduk klanı bir yolu mutlaka olmalı

4. Maalesef başka bir yolu yok. Dedigim gibi parca parca cekebilirsiniz. Klanda ki gün sayiniz arttikca kredi cekme kiktari da artacaktir.

Iyi bayramlar.

5. ıove

ıove User

Evet bu konudan bende rahatsızım. Tasarım alacağım açık arttırmadan, zaten kolay para kasamıyoruz. Birde üstüne klandan gelen parayı bekliyoruz parça parça. Günler seneler aylar yıllar diyorum konuya başkada birşey demiyorum... İyi bayramlar.

6. Guncelleme ve fikir havuzuna bölümüne konu acip fikrinizi dile getirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Iyi bayramlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.