klan hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ömer36 tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer36

ömer36 User

s.a. hemen soruya geçiyorum ben hemen gemiye klanıın izin verdiği kadar credi atsam sonra yarın yani diğer hafta yine credi atabilirmiyim(klanın izin verdiği kadar)bide 1 sorum daha şimdi attım diyelim yarın vergi kesilirmi ?

2. Prophecy

Prophecy User

evet sonraki hafta alabilirsin ve evet vergi kesilir

3. ömer36

ömer36 User

yani şimdi atsam yarın yine credi atabilirmiyim ?

4. Prophecy

Prophecy User

yok yarın değil sonraki hafta

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet arkadaşımız güzel açıklamış evet dediği gibi klan ödeme sayfasında belirlenen miktarı atabilirsiniz ve haftaya yeniden credi belirli ölçülerde atılabilir

Ama bu gün ödeme yaparsanız yarın ödeme yapılamaz ödenecek miktar sıfır olarak görünür.

6. ömer36

ömer36 User

ama gözardı ettiğiniz bişey var bugün pazar haftasonu yani haftaya dediğimiz tarih yarın bunun bir etkisi olmalı

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben bir etkisi olacağını sanmıyorum denemekte tabiki yarar var siz şimdi üyenize ne kadar credi hakkı var ise atın ve yarın sabah yada akşam yeniden bakın credi hakkı var ise atabilirsiniz.

8. ömer36

ömer36 User

tamam admin bey teşekkürler

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekür ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.