Klan Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onotogo2110 tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Klan Haritası olmalı mı?

1. Olmalı

oy sayısı 6
    75,0%
  2. Olmamalı

oy sayısı 2
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bu konuda klanların daha etkili hale gelmesini düşünerek yazıyorum. Bildiğimiz üzere klan istasyonları pek yararlı olmuyor klan istasyonu kurduğumuz an diğer klanlar yıkmak için savaş açıyorlar. Bunun önüne geçebilmek için sadece aynı klan üyelerinin girebildiği bir harita kurulabilmeli. Bu haritalar tabi ki klanda kasasında biriken kredi ile alınacak. Bu Haritanın değeri yaklaşık 400-500 m olacaktır. Klan üyeleri içindeki kapıların ödüllerini belli bir ücret karşılığında arttırabileceklerdir kalıcı olarak. Bu haritanın içinde neler olacak diye sorarsanız şunlar olacaktır;
    *Hangar Binası
    *Görev Denetim Kulesi
    *Ticaret
    *Klan üyeleri klan haritasında olmasını istediği 3 tane yaratığı seçebilecek ve seçtikleri yaratıklar klan haritasının içinde olacaktır.
    *Klan Haritasında kesilen her yaratıktan gelen kredinin %7 si klan kasasına dönecek
    *Klan Haritası olan klanlar için etkinlik kapısı olacak etkinlik kapısı lowa benzeyecek fakat low dan iyi ödüllü fakat daha zor olacaktır
    *Klan Haritası olan her klan istediği zaman karşı karşıya gelebilecektir bu olay da klanda ki özel bir kapı arena ya açılacaktır
    Bu haritanın amacı klandaki üyelerin birbirini daha iyi tanıması birlik olması ve beraber kasılmalarını sağlamaktır. Böylece 8 seviye bir klan üyesi 20 seviye bir klan üyesi ile gelişebilecektir böylece yeni başlayan arkadaşlar içinde yararlı bir harita olur. Yorumlarınız benim için önemlidir değerlendirip yorum yazarsanız sevinirim

2. Merhaba,

İncelemeler yapıldı ve herhangi bir sorun göremedim.
    Konunuzu kirleteceği için yorumları sildim.

Nice güzel önerilerle aramızda aktif olmanız dileklerimle.

İyi Forumlar

3. Teşekkür ederim

4. olabilir klanda 38 kişyiz max 10 tanıyorum kaln savaşlarında herkes aktif ama ts de sadece ben konuşuyorum işte sen şuura sen şuaray belki boylece muahbet olur olumlu (ts comander dersleri verilir ) :)

5. Desteğin için teşekkür ederim

6. Konu kilit

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.