Klan Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ tarafından 18 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    arkadaşlarhepinizşöyle bir sorunla karşılaşmışsınızdır: tek başına cubi kesmeye kalktığınızda ne yapın birileri gelip cubiye sıkıyor.biz de bu sorundan nefret ediyoruz. şöyle bir çözüm yolu buldum;
    group kapısı gibiher klanın kendine özel bir haritasıolacakbu harita tıpkı 2-6 daki gibicubi içerecek ve başka klandan oyuncular bu haritaya gelemeyecek.
    Eğer tek başınıza cubi kesebiliyorsanız dediğimi anlarsınız
    İyi Forumlar...

2. O zaman herkes kendi haritasına çekilir oyunda adam kalmaz.Hem ayrıca düşünsene Darkorbitte kaç tane klan var her biri için bir harita yapsalar serverler bunu kaldırabilir mi?Olmasın bence.

Hunter_Of_Dragon bunu beğendi.
  3. Her klan için harita yapılsa oyunda adam kalmaz herkes kendi haritasında takılır oyunun zevki kaçar

4. bak kardeş group kapısı varya grupla yapılabilen işte bu cubi haritası da onun gibi olucak
    hem ona bakarsanız bir serverde kim bilir aynı anda kaç kişi kapı yapıyor öyle değilmi her kapı yeni bir harita demek?

5. Olumsuz bakıyorum konuya !! Hadi oldu diyelim darkorbit böyle bir yeniliği kaldıramaz zaten şuan bile oyun oynanmaz halde portallardan atlamıyor konfi değişmiyor. Bu yenilik çıktığında oyuna ne olucağını tahmin bile edemiyorum

6. Yaw kardeş bakın beni anlamıyorsunuz bu haritaların olması nerdeyse kasma sorununu hiç etkilemiyecek cunku 1 serverde düşünün kim bilir kaç kişi aynı anda kapı yapıyor? Yeni bir harita olsa ne değişecek ki?

7. kardeş zaten kasılıo ama 2 yeni harita olabilir duşman giremez ve grup olmasan kimse yaratık girşemez ayarlar dan herkes sıkabilir klan sıkabilir grup sıkabilir olabilir

8. Benm dediğim şey grup kapısının klan için olanı ve içinde centıry falcon fln yerine sadece cubi olcak.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.