Klan İstasyon Savaşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Napalım? :)

1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

4.4 spaceball etkinliğinde etkinliğin başlamasıyla birlikte oluşacak Bağımsız klan savaş istasyonları olsun Her şirketin kendi tarafında bulunan istasyon o şirketi korusun Bu istasyonlar kimseye ait olmasın ve sürekli koruma altında olsun

Spaceball da olası düşman saldırılarından kaçabilinecek bir yer düşündüm böle bir fikir buldum Bu istasyonlar normalinden büyük ve daha güçlü olsun

Resimde belirtilen noktalarda etkinliğin başlamasıyla beraber oluşacak bağımsız kimseye ait olmayan şirketin kaçabileceği savunulabileceği bir istasyon Ayrıca spaceball başlamasıyla iç savaş olduğunuz oyunculara 4.4 etkinlik haritasında saldırılar imkansız olacaktır

ANTEPLİ.BARAN bunu beğendi.
  2. ben ic savaşımdaki oyuncuyu her yerde kesmek isterim onun dışında her yeni etkinliğe destek var keşke geliştirmeli şıkkıda acsaydın kardeşim

3. Bence de süper fikir normalde olan taşın kaldırılması ve yerine mmo vru eic taşları koyulması daha mantıklıdır...

4. Bence dediğim gibi olması etkinliğe katılımı sağlayacaktır

ANTEPLİ.BARAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.