Klan İstasyonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emperyan tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emperyan

emperyan User

EIC şirketinde TR1 sunucusunda oynuyorum. VRU şirketinden EIC şirketine geçtim bir zamanlar. Klan istasyonu kurduğumda mini haritada ve oyun içinde "KIRMIZI" olarak görüldüğü söyleniyor ve bu yüzden kendi şirketimin üyeleri benim istasyonumun düşman istasyonu olduğunu düşünüp istasyonda "EIC" simgesi görünmesine rağmen patlatıyorlar. Bunun için bir şeyler yapılabilir mi ?

goliat0 bunu beğendi.
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Kendi kurduğun istasyon seni patlatıyorsa durumu video kaydı alarak Supporta atman iyi olabilir hem senin sorunun da çözülecektir

3. emperyan

emperyan User

Kendi kurduğum istasyon beni patlatmıyor haritada kırmızı olarak göründüğü söyleniyor hep. Bizzat kendim başka bir hesap açtım baktım kırmızı görünüyor

goliat0 bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Düşman klan değilse o zaman durumu yine video kaydı/ekran görüntüsü ile Supporta bildirmen gerekiyor

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sanırım bir sorun oluşmuş ilgili şikayetiniz için Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Açtığınız yeni çarı kendi klanınıza alıp yada bir klan arkadaşınızdan videosunu almasını istemeniz daha iyi olacaktır. Bu şekilde aldığınız video ile beraber Supporta bilet oluşturup sorununuzun çözülmesini sağlayabilirsiniz.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. PastelBoya

PastelBoya User

klan sayfasına gir. orada şirket seçme gibi bir şey vardı eskiden onu şuan ki şirketin olacak şekilde düzelt. eskiden olan birşeydi düzeltildi mi bu bilmiyorum. kontrol etmiş olursun.

7. Şuan klanında vru yada mars yoksa klan yönetimine gir orası büyük ihtimalle ALL dır.

Orayı EIC yap.Bizde senin istasyonunu kesmeyelim :D

ALL veya VRU MARS olan şirketlerin istasyonları bizim serverde 2 5 - 2 6 - 2 7 uzun zaman dayanamaz :D

Yakında istasyon atmaya başlayacağım sana yer kalmayabilir :D :D :D

8. emperyan

emperyan User

Canın sağolsun kivre , al bütün yerleri :D

goliat0 ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. Boş bulduğunda at başka şirket atmasın veya iç savaştığımız klanlar ;)

10. emperyan

emperyan User

Yavaş yavaş başlıyorum ya ,sadece şu deflektörü beklemek sıkıntı oluyor savunmasız anında geliyorlar hemen

goliat0 ve polatalemdar311 bunu beğendi.