KLAN İSTASYONU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ħуρєяιση_• tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bi klanın istasyonuna gittiğimde ( düşman şirket ) istasyondaki 3 lvl lazer modülü kalın lazer sıktı bana nasıl oluyor bu ? Oyuncudan olmadığına eminim çünkü istasyon bomboştu...

2. Merhaba ,

Daha önceden sizi işaretlemiş düşman gemisi ateş etmiş olabilir. Karıştırmış olabilirsiniz çünkü bildiğim kadarı ile standart kalınlıkta ateş ediyor.

İyi forumlar.

3. hayır modum tamamen eminim yada şu konuda var ben istasyon kurunca gövde modülü taşı tamamen kaplamıyor ama milletin kurduğunda gövde modülü kayayı tamamen kaplıyor top gibi oluyor pek anlatamadım ama :D

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Anlık net kopmasından dolayı geminiz taşta gibi gözükebilir fakat orada değildir. ve bir düşman sizi yakaladıysa o vuruşlar uzaktan geliyor olabilir gemi gözükmemiş olabilir. Bu net yavaşlığından doğmuş bir sonuçtur.

Keşke bu durumda bir ekran görüntüsü alsaydınız dahada yardımcı oalbilirdik. Tekrar oluşması halinde ekran görüntüsü almayı unutmayınız ( klavyenişzin printscreen tuşuna basınız ve paint açarak yapıştır diyerek görüntüyü kaydediniz).

Keyifli Forumlar

5. Modum yanlış anladınız kardeşim o tası tam kaplama olayı modüllerin seviyesiyle ilgili bir olay 16 lv yap lazer modulunu kalın sıkar roketi geliştir mavi tozlu güzel sekilde atar gövdeyi fulle tum tası kaplar. İstasyonuz gün geçirmez bizim klan oradan biliyorum :D

6. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi geliştirme seviyelerine bağlı bir durum büyük olasılıkla.

İlk olarak geliştirmelerdendir diye tahmin etmiştim fakat net bilgim olmadığı için yazmamıştım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.