Klan kasasına hibe ve klan üyelerine mesaj yazabilme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SULTANALPARSLAN1 tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Klan üyelirinin vergi haricinde, kasasına credit aktarabilmesi ve bu aktarımı ne gerekçe ile yapatığını açıklayabileceği 30-40 karakterlik yazı ile belirtebileceği bir paylaşım butonu olsa iyi olur diye düşünüyorum. Sebebi ise, klan içerisinde fazla credisini klan arkadaşları ile paylaşmak isteyen arkadaşlar olabilir. Yada klandan ayrılacak olan birisi klan hesabından çektiği kredileri geri ödemek isteyebilir.

İkinci olarak klan üyelerinin birbiri ile online olmadığı zamanlarda, online olduğunda okuyabileceği mail tabanlı bir mesajlaşma platformu olabilir diye düşünüyorum...

Saygılarımla.....

2. GREED

GREED User

Anket açınız
    Saygılarımla..... :)

3. Onu başka amaçla kullanabilirler belki para aktarmayı

4. Merhaba ,

Bölüm kuralları gereği konuya anket eklemeniz gerekiyor.

Konuya gelirsek bu bahsettiğiniz klan kasasına kredi aktarımı v.b. şeyler çok farklı olumsuzluklara neden olabilir.

Ayrıca daha önceden buna benzer bir çok konu açılmıştı fakat pek ilgi görmediler.

İyi forumlar.

5. Sayın Admin ve değerli arkadaşlar, öncelikle yanlış bir şey söylediysem özür dilerim...
    Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz ilkesine dayanarak, oyun sayfasında klan sekmesinin altında böyle bir bağlantı görmediğim için paylaşmak istedim... tabii bu konu kafamı kurcalan bir kemirgen soru/sorun sonucunda ortaya çıktı. Ve paylaşmamın uygun olacağını düşündüm. Gerekçelerime gelecek olursak:

1-Herhangi bir klana katıldığımızda arkadaşlar incelik gösterip bir takım ihtiyaçlarımızı karşılamak için "klan parası yada yeni üye parası" adı altında bir miktar credit havele ediyorlar. Klandan çıkarken de bu meblağı klan kasasına iade etmek

2-Oyunda eski olup credit hesaabı kabarık olan klan üyelerinin paylaşmak istediği meblağı kasaya aktarıp oradan ihtiyacı olanlara aktarımı ve klan üyelerinin updatelerini yapabilmelerini kolaylaştırmak

Bir başka sorun anket nasıl eklenir bilmiyorum... web benim alanım değil...

Eğer konuyu boşuna açmış ve vaktiniizi almş isem tekrardan özür dilerim...

Saygılarımla.......

6. GREED

GREED User

Uzay abi merhabaya gel de biraz sohbet edem :)

7. Merhaba ,

Tabi ki bir takım fikirlerinizi bu bölümde konu açarak sunabilirsiniz fakat bir takım gerçeklerde var. Klan vergisi adı üzerinde yani isteyen istediği kadar kredi v.b. şeyi aktarması farklı sonuçlara neden olabilir. Ayrıca eskiden klanlar sadece kredi kapısı olarak kullanılıyordu. Yani bir oyuncu bir klana girip belli bir miktar kredi alıp çıkıyordu. Sonra başka bir klana yine aynı şeyler bu böyle gidiyordu. Yazılacak çok şey var fakat detaya girmek istemiyorum.

Bunların önüne geçerek klan mantığını yaymak ve benimsetmek adına yapıldı. Eğer bir klana girip kalırsanız zamanla kredi miktarı zaten artıyor. Ayrıca klandakilerle birlikte kasılabilir ya da görev yapabilirsiniz.

Forumda daha önceden açılmış benzer konular olduğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.