Öneri Klan Kredi Güncellemesi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve «•ºDΛBBΣ♀☣º•» tarafından 1 Şubat 2026 10:43 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KLAN KREDİ GÜNCELLENSİN

1. EVET

91,7%
  2. HAYIR

8,3%
  1. Sayın DarkOrbit Yönetimi,
    Klanımızdaki üyelerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kredi gönderimi yapmak istiyorum. Ancak mevcut kredi gönderim limiti nedeniyle üyelerime yeterli destek sağlayamamaktayım.
    Klan içi yardımlaşmayı ve oyundaki aktifliği artırmak adına, kredi gönderim limitimin yükseltilmesini talep ediyorum.

*《YEKTA》亗 ve SAVAŞAN.ŞAHİN bunu beğendi.
  2. mantıklı

3. smoonrise

smoonrise User

Oyumu Olumlu Kullandım ;

Yönetime bırakma içeriğini ve kendin bir limit yada güncel miktar belirle öyle güncelle bence konuyu , orta ve üst seviyelerin artık kredi ihtiyacı hiç kalmadı aradaki farklar iyice uçurum oldu hatta uri zengini hesaplar dolu oyunda hatta oyunun %70 fazlası öyle belkide , yeni başlayan ortamı olmayan sıralama kalanlarının dostu arkadaşı yandaşı olmayanlar zor gelişiyor o yüzden kredi önemli bir kaynak ama bir sistem geliştirip onu önerirsen daha iyi sonuç alınır Yönetimden .

4. Diline sağlık çok güzel açıkladın Kredi güçlü gemiler için önemi yok belki ama yeni başlayan için önemli

SAVAŞAN.ŞAHİN bunu beğendi.
  5. Çok mantıklı Kredi gönderme limitleri çok az oyuna yeni başlayan biri klana girdiğinde 5.000.000 kredi gönderebiliyoruz
    Bu limiti haftadan haftaya artıyor Ancak o da aylar sonra 250.000.000 oluyor