Klan Kredisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gezici35 tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gezici35

gezici35 User

Her Kafadan bir ses çıkıyor ben bu yeni kredi sistemini tam anlayamadım klandan 5m den fazla yollayamazsın denıyor başka biri de 2 hafta geçince 250m atabılırsın diyor gerçekten net bir açıklama da yok forumda bulabildiğim konuyla ilgili NET BİR BİLGİ sahibi olan biri açıklama yapabılır mı ?

2. Merhaba, Klanda ne kadar çok kredi çekmeden kalırsan 1 ay sonra çok artar.Bu şöyle her hafta 5m çekme hakkın oluyor.1.Hafta 5m 2.Hafta 10m 3. 4. filan bekle 1 ay sonra çek.30x5=600m kredi hakkın olur

Dikkat:klandan çıkarsan haftalık kredi hakkın sıfırlanır yani klanda 250 m çekme hakkkın var diyelim klandan çıkıp tekrar girer veya başka klana geçersen hakkın sıfırlanır umarım yardım edebilmişimdir :) İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2014
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız açık ve net olarak ifade etmiş kendisine teşekür ederim evet dediği gibi klanda yeni iseniz vergi oranı 5 milyon credi ilerleyen haftalarda oran değişmekte dediği gibi ne kadar uzun kalınırsa o kadar çok credi hakkınız olacaktır.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Yeni klana üye olan birisine haftalık 5 milyon yollanabilecek. Haftalık olarak en fazla 250 milyon kredi yollabilirsiniz. Ayda 1 milyar krediye denk gelir.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.