Klan Ksaltması Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve g503 tarafından 25 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. g503

g503 User

merhaba 3 gün önce global çette biri ile yazıştım adam dediki istediin klan tagını yaparım bir klan varsa beni al başkanlığı ver yapayım dedim tamam ilk başta dolandırıcı gibi geldi sonra elimdeki 2 klandan birini ona devredip dierinin kısaltmasının aynını yapmasını istedim oda yaptı sonra başkanlığı devredim çıktı klandan.şuan 2 klanında kısaltması aynı fakat sorun onun deiştirdiği klanın ismini ve kısaltmasını deiştiremiyorum bu klan ismini kullanmak yasak diyor 20 kere farklı isimler kısaltmalar denedim olmuyor.
    şimdi bu adam bir klavye oyunuylamı bu aynı tagı yaptı yoksa bir adminmide bu yetkisi var anlamadım ama esas sorun onun yaptığı klanın ismini artık deişemiyorum :) elimde çet yazışmaları ve gereken bilgiler mevcut bir YETKİLİ beni aydınlatırsa sevinirim

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Klan bilgilerinizi değiştirmeniz için Kurulumdan veya değişimden sonra 24 saat beklemeniz gerekmektedir. Bu süre sonunda değiştireceğiniz klan kısaltması uygun yazı biçimi olmalıdır. Değiştiren oyuncu nasıl yaptı bilemem ama anlattığım şartları karşıladığınız halde değştiremiyorsanız lütfen destek ekibine mesaj atınız.

İyi Forumlar.