Bug / Oyun hatasi Klan Logo Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _YETTİMGARİ_ tarafından 22 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

VS'lerde hangisini kullanırsınız 'Sentinel' mi 'Spectrum' mu?

1. Sentinel

60,0%
  2. Spectrum

40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar AG5-America Global 5-ten herkese selamlar.Serverimizin en iyi klanının lideriyim.Klan adımızı değiştirme kararı aldık ve ben buna uygun bir jpg hazırladım.Logoyu yükledik.Klan anasayfasında logo görünüyor bir sıkıntı yok.Ama yeni birisi klana başvuracağında yani klanın profil sayfasında eski fotoğraf gözüküyor.Bu durumu nasıl çözerim.TR1-Türkiye 1- deki Ρ§ŷ™ klanına başarılar.Birde anketim var yardımcı olursanız sevinirim. İyi oyunlar herkese

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak kullanmakta olduğunuz mesaj formatı yönetici formatı olduğundan dolayı lütfen tekrardan kullanmayınız.
    Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

3. Forumda konu açarken 'format' lara mı bakıyoruz.Yeni duydum.

4. Merhaba ,

Burada amaç karışıklığın önlenmesidir. Bir çok forumda hemen hemen aynı kurallar vardır. Fakat ilave olarak farklı kurallar da olmaktadır. Görevli formatı dediğimiz ;

şeklinde olmaktadır. Sizin yazdığınızda bu tarz yazılmıştı gerekli düzenlemeyi yaptım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2015
  5. Teşekküler.Sorunu nasıl çözebilirim

Önerisi olan yok mu arkadaşlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır,lütfen dikkatli olalım.

Support ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.