Destek Klan mmoya hizmet ediyor eee istasyon kime bakacak ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Şimdi ben bi hesabımdan eice geçtim klanımda mmolu hesaplarım var ama eice geçirdiğim hesapta 2 tane elit savaş istasyonu yapacak malzeme var. Şimdi ben bu eicdeki hesapla eice savaş istasyonu kursam kime hizmet edecek ? Eiclilere düşmanmı görünecek dostmu ?

2. Istasyon klanin icinde bulunup da, sirket olarak dusman olanlara zarar vermez. Yani kisacasi istasyon iki cesit saldirmaz:
    1-Klaninin bulundugu sirkete
    2-Klanin uyelerine

Onun disinda eger MMO istasyonu ama dusman klandan bir MMO lu gelirse istasyon ona saldirir.

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Tam olarak anlatamadım galiba :D Şimdi ben eice geçtim eicteyim klanımın şirketi MMO olarak görünüyor. Eice 2-7 istasyon kuracağım tüm parçalar Eicli hesabımdan çıkacak. Peki şimdi istasyon MMOnunmu görünecek ? Eicliler istasyona saldırabilecek mi ? 2-7e gelen MMOlulara istasyon saldıracak mı ?

4. Merhabalar;

Klanınız hangi şirkete kayıtlı ise diğer şirketlere ve düşman olduğunuz klanlara savaş olarak görünmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.