Klan Ödeme Kısıtlaması Hakkında Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu uygulama tamamıyla yanlış olmuş. klanda klan lideri istediği gibi credi yollayıp istediği gibi harcayabilir buna karışamazsınız. adaletsiz ödeme kavramınıda anlamış değilim çünkü zaten yeni alışveriş sisteminde harcanan credi miktari geçildiğinde credi geri gönderiliyor dolayısıyla bu uygulama tamamen saçma olmuş.

2. Jan_Dark

Jan_Dark User

Bu fikirleri kim çıkarıyor :D heralde işsizlikten bişey bulamamışlar ne yapalım ne yapalım derken bunu bulmuşlar :D

3. Berbat bir uygulama. sen böyle devrim niteliğinde bir değişiklik yapacaksın ama binlerce oyuncunun fikrini sormayacaksın diktatörmüsünüz siz saçmalık gerçekten. genel anlamda herkes şikayetçi bu yenilikten. ben gunde 5-6 saatimi klana harcıyordum. enayimiyiz biz haber verilmiyor. Yeni bir server aç orda yap ama böyle olmaz. en kısa zamanda hatadan dönülmsini bekliyorum. tamamen daha çok para kazanmak için yapılan bir uygulamadır. oyuncularınızı mağdur ettiniz...

Cillos™, RESPECTCFH ve J·ßۮљ bunu beğendi.
  4. Neresi güzel olmuş,ne mantıkla onay veriyorsun ?

Saçmalamasak lütfen..!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2014
    Cillos™ bunu beğendi.
  5. baliciruh

baliciruh User

o kadar credı toplıcaz ageıs almak ıcın haftalık 5 m mı atılıcak bence cok sacma hemde cok samca 5 saat ıcınde zaten sevkıyatla promeım sevkıyat eder satarım daha ıyı bence sacma

Cillos™ ve BEDRİN-ARSLANI[BEDR] bunu beğendi.
  6. haftalık uyeye atılacak mıktarı gunluk sevkıyatla yapabılırsın baliciruh kardesım. dedıgın cok mantıklı ve guzel. boylece haftalık 35 m gelırın olur. klan kurup orda bırıktıreyım dersen eger bırıkenı kendıne gonderırkende %10 u havale ucretı kesılıyor zarar edersın. klansız bırıkım yap.

7. Çok kötü bi sistem yaptı bigpoint yani klanda olan bir insan haftalık 10m artışla tamamı 250m'i geçmeyecek şekilde klanından yardım alıyor bunun kısa bir sürede düzeltilmesi lazım. yoksa bigpoint çok fazla sayıda oyuncu kaybedecek.

8. PLaKam31

PLaKam31 User

Saçmalığın dibine vurmuşsunuz resmen. berbat bir update olmuş!!

9. OpTİMuS

OpTİMuS User

yahu klana adamları ne için çağırıyoduk sana aegis alıcaz tasarım alıcaz diye ee şimdi nasıl alıcaz en iyi ihtimalle 1milyar atmak için tam 4 hafta beklemesi lazım ki o 4 haftada klana sürekli kredisi vergi olarak gelecek bence çok gereksiz bi yenilik kusura bakmayında

adamsın :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  10.  
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  11. Gerçekten gereksiz bir yenilik lütfen düzeltin aegis'i ve diğer gemileri tasarımları alamayalım diyemi bu yenilik yapıldı.Alış verişten bir şey alıcaksak klan çok işe yarıyor klanımda bayadır para birikiyor şimdi bi tasarım almayı planlıyordum mecbur ertelenecek.
    Ayrıca parası olmayıp bişi alamayanlara kolaylık sağlamaya çalışırken diğer oyunculara zorluk çıkarıyorsunuz.

12. kardeşim klanda 2.1 milyar kredi var işe yaramıyor :)

13. Bana ver bi işe yarasın :D

14. verilebilse bi çirkeflikle alıcam da hepsini :)

15. bu saçmalık ... bunun arkasında başka bir şey var , yazdıklarınız sadece bahane !!!

16. bunu düşünen arkadaş süper derecede kafayı sıyırmış çok ciddi problemleri olan toplum tarafından dışlanmış okulda hep dayak yiyen annesi ile babası ayrılmış sonra barışmış problemin çocukta oldugunu görüp internete bırakıp kaçmış hayatının geri kalanını internette geçiren bi tip oldugunu düşünüyorum.

(___OSMANBABA___) bunu beğendi.
  17. OpTİMuS

OpTİMuS User

naptın sen ya .d

18. Klandan Kac Milyon credi atılıyor ?

19. gezici35

gezici35 User

Eski Düzene bir an önce dönülsün gerçekten bu her klanı vuran bir olay özelliklede orta ve düşük kademelerdeki klanları daha cok zorluyor elit adamların zaten krediye ihtiyaçları olmaz. Eski sistemi geri istiyorum.

20. elit diye tabir ettiğin adamlarında kendilerince ihtiyaçları oluyor :)
    eski sistemi getirmezler daha hiç umudum kalmadı baksanıza kaç gündür klavyeyi eskitiyoruz daha tık yok do ekibinden