Klan Ödeme Kısıtlaması Hakkında Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ,

Chat ile ilgili konuları gerekli bilgileriniz ve kanıtınızla support'a bildirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

2. kıyamet modum cevabınızı okudum. bahsettıgınız olaylardan haberım yoktu ogrenmıs oldum.

pekı darkorbit takımı tum oyuncuları magdur edercesıne karar alacagına, bahsı gecen sahıslar hakkında hukuki işlem baslatsaydı veya yaptırım uygulasaydı daha guzel olmazmıydı. giş kurallarını kabul edip gırıyoruz gereklı madde oraya eklenebılır. bahsettıgınız maddı cıkar pesınde olan kısılere karsı uyarı metnı hazırlayıp gunluk gırıs bonusu gıbı ek pencere acıp uyeler/oyuncular uyarılsa daha guzel olmazmıydı. Iyı tarafına bakıyorsunuz demıssınız ama kotu tarafı, ıyı tarafından az. Bu konuda oyuncular sızden destek ıstıyor. Makul ve anlasılır kurallar getırılse oyuncular acısından daha ıyı olacagını dusunuyorum.

Son düzenlenen: 28 May 2014
  3. Merhaba ,

İlk olarak bu konular oyun üzerinden konuşulmuyor farklı ortamlarda konuşuluyor. Haliyle kanıtlamak zor oluyor. Her yüksek kredi yollayanlara da bu gözle bakmak yanlış olur.

Ayrıca bu sistem ile klanlara girip yüksek kredi yardımı alıp sorna çıkan kişilere de engel olmuş oluyor. Ben kendim biliyorum klandan klana dolaşarak kredi yardımı alıp sonra çıkan kişilerin olduğunu ve böyle olunca gerçekten ihtiyacı olanlara yardım azalıyor. Şimdi eğer gerçekten klanda kalacaksa her geçen zaman yollanabilecek kredi artıyor. Haftalık olarak 250 milyon ile sınırlandırılmış fakat sonuçta çok az sayılmaz.

Açıkçası biz Türk'lerin kafası hile v.b. şeylere çalışacağına başka şeylere çalışsaydı çok daha iyi olurdu.

İyi forumlar.

4. klana yenı gıren arkadaslar ılk hafta 5 mılyon sonrakı her hafta 10 mılyon artıslarla 15 m 25 m 35 m olarak yukselerek gıdıyor. yaklasık 5 ay bır klanda kalınırsa haftalık 250 mılyon alabılır. buda klana yenı katılan kısının 5 ay sonra ırıs ıcın destek alabılecegını gosterır.

madem sız acık konustunuz bende acık konusayım.

uzun zamandı oyunu bırakmıstım gerı dondum arkadaslarımı cagırdım klanı aktıf hale getırelım eksıklerı yavas yavas tamamlarız dedım. bu duzenleme ortaya cıkınca hepsı gerı cekıldı. lıberatorle oyuna baslayan şahıs ya aylarca ugrasıp kredı urıdıum kasıp eksıklerı tamamlayacak, yada sıstemden uridium satın alacak. sıfır gemının eksıklerını tamamlamak ıcın kımse kredı kartına yanasmıyor.

demıssınızkı bazı seyler oyun ıcınde konusulmuyor ısbatıda zor olur dıye dogrudur sıze ınanırım bu konuda. bende bıldıgım bıseyı soylıyım sızde bılıyorsunuzdur zaten burdan dıle getıreyım. full lf4, gelıstırmeler 16 da apis zeus tum dıroıtler gelıstırmelerı bıtırmıs, skaylab zaten herkeste full artık tum tasarımları mevcut arge dagılımları bıtmıs gemılerı 200 tl den baslayan fıyatlarla ınternette bazı sıtelerde satısa sunmuslar. cok oynamak ısteyen ordakı gemılerden alıp hıc ugrasmıyor. ayrıca satıcı id degısme garantısıde verıyor, banlanmalara karsı guvenlık acısından.

yukarda bahsettıgım yola basvurmayan oyuncuların onunu kesmektı sadece bu uygulama. klana gırıp kredı alıp sonra cıkanlar pekte kayda deger degıl, klan baskanı gonderdıkten sonra tepkıyı kredıyı verenler gosterecek. sıstem olarak boyle agır bır yaptırım uygulamak kredı alıp kacanlardan olmasa gerek dıye dusunuyorum.

velhasılı full gemı ard arda patladıgında hırs yapıp ganımet anahtarı almak ıcın uri alıyor lf4 tamamlamak ıcın apis zeus almak ıcın. bır lf3 almak ıcın bır ay kasılmak zorunda kalan bır lıberator oyuna devam etmıyor.

bu konuya son yazısımdı ılgınız ve cevaplarınız ıcın tesekkurler. ıyı oyunlar herkese.

skayra1 ve _-¨©Ξⓜ¨-_ bunu beğendi.
  5. bence eski haline getirilmeli hatta oyun tümüyle eski haline gelmeli eski darkorbiti özlüyoruz....

6. tamam olabilir ama 250m kısıtlamasıda nedir hatftadan haftaya artmaya devam etse bizde alışverişte bişeylere basabilsek

7. Bu söylediğiniz şeyleri önlemek açısından "İlk bir hafta oyuncuya kredi atılamaz sonra istendiği kadar kredi atılabilir" şeklinde bir kural çok daha iyi sonuç verirdi. Şimdi siz klandaki krediyi kötü amaçla kullanan 10 kişiyi engellediyseniz düzgün oynayan 100 kişiyi mağdur ettiniz. Başta söylediğim gibi başka mantıklı çözümler düşünebilirsiniz. 1 ay durulan klandan alınacak 30-40m krediyle tek iris bile alınamıyor ki 8 irisi patlayanların halini siz düşünün.
    Bu kural klanda para dururken uridium almaya yöneltiyor insanları ve asıl amacının da bu olduğunu düşünüyorum. Biraz da bizi düşünürseniz çok iyi olur.

8. Darkorbit'in yaptığı en güzel düzenlemelerden biridir.
    Tebrikler ve Teşekkürler.

titans___ bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Tek tek cevap vermek yerine genel bir şekilde yazayım.

Arkadaşlar konunun detayını bilmiyorum fakat bu zamana kadar oyunda bildiğim , gördüğüm ve gözlemlediğim şeyleri yazdım.

Çünkü en net diyebileceğim klanı sadece kredi yardımı alıp sonra çıkacağı bir yer olarak düşünen oyuncu aşırı derecede fazla durumda.

Ayrıca bir tek 3-5 tane server açısından bakmamak lazım. Yani genel olarak darkorbit'e ait olan serverlardan bildirilen bir çok şey olabilir. Her konuyla ilgili %100 olarak net bilgimiz olamaz.

İyi forumlar.

10. Böyle daha ıyı oldu acık arttırma kendıne gelır bıraz

titans___ bunu beğendi.
  11. Cem™

Cem™ User

çok güzel bir uygulama olmuş haksız para atımı engellendi terikler bazışarı hemen fullenirken bazıları sürünüyordu malesef haksızlık önlenmiş oldu

12. bizm sorunumuz başka klan başkanımıza aegis alacaktık klan kısıtlaması kötü oldu

13. Son cümleniz takdire değer. Bide biz Türk'lerin bir atasözü vardır bilirsiniz '' İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırın'' diye. Siz hiç düşündünüzmü kendi çıkardığınız botlarla fullettiğiniz gemiler harici piyasada kaç gemi full ? Çalıştığınız şirketin menfaatlerini düşünmenizi anlarım fakat adil bir mücadele ortamı olsun istemiyorsunuz sadece para akışının dengeli bir biçimde sizden tarafa doğru gelmesi için uğraşıyorsunuz. Şuan milyonlarca kullanıcıya ulaşmış Dünya'da globalleşmiş şirketlerin oyunlardaki uygulamarını biraz inceleyin kullanıcılarla ilişkilerini sundukları hizmetin kalitesini, oyunlardaki eksiklikleri gelecek olan yenilikleri, vs... neyse nasıl olsa yazdıklarım burdan dışarı çıkmayacak oyunu genellikle oynayan Türklerde olsa yine iplenmeyen Türklerdir. Tüm oyuncu arkadaşlarıma saygılar sevgiler bol muhabbetler. Yönetici arkadaşlarımızada, neyse onlara bişey yok :)

14. Adminim bence güzel olmuş ama olumsuz yanları da var

Mesela Bir adam oyunu bırakmış ve yeniden başlamak istemiş. oyunun en iyileri ile de arkadaş düşünsenize klanda da baya bir credi var 1-2 gecede yada 1-2 haftada full olmak varken beklemesi biraz saçma olabilir. Bence şöyle yapılabilir. Klan başkanı yönetim bölümünden Klan ödeme kısıtlamasını etkinleştir diye bir bölüm olsun. klan başkanı bu bölümü aktifleştirirse bu sistem geçerli olsun eğer onaylamazsa geçerli olmasın

15. Merhaba ,

İyi güzel yazmışsınız fakat bir takım söylentilere göre yazmak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Yani onları satanlar işte darkorbit kendisi yapıyor biz satıyoruz gibi şeyler dedi diye öyle mi oluyor ? Kendilerinin yaptığı şeyi bir nevi yasalmış gibi göstermeye çalışmaktan ve karalama yapmaktan başka birşey değildir.

İyi forumlar.

16. Modum bu haftalık 5, 10m diye gidiyor ya illa atılması lazım mı credi nin yoksa klan çara ödeme yapmasa bile her hafta artıyor mu ?

17. ya allah aşkına oyunumuza karışmayın ya isteyen kısıtlasın istemeyen kısıtlamasın kardeşim şimdi gemiye basmam lazım nasıl atıcam ben ??? hadi atın 600 milyon crediyi bana hadi abimden kesiyoruz bana geliyo biz alıp kaçmıyoruz abim le ben varım kalnda hadi atın krediyi nasıl olucam enayi gibi ben haftalarca neden bekliyim ?

çok haklısın aynı görüşteyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2014

18. Cevabınız hoşuma gitti :) Söylendilerden kastınızı anlamadım ama
    Darkorbit yasal bot çıkarmadımı ? Bu bir söylentimi ?
    Ben oyuna başlarken hiç aklımada gelmemişti oyunda bir çok insan var hesap satan onlardan 150 - 200 tl ye keşke bir hesap satın alsaydım. Zaten şu vakitten sonra bi çok kişide bu yola başvuruyordur. Üstlerinize söyleyin farklı ip lerden oyuna girenleride banlasınlar. Neticede Darkorbitin üzerinden kazanç sağlıyor insanlar ne kadar ayıp. Grup haritasından bahsetmemin yeri değil ama orayı halletiniz burayıda hallettiniz. Biz çıkalım gemilerini kasmış olanlarla sizler mutlu mesut oynayın niye zorluyorsunuz bu kadar. Birde diğer oyun şirketlerini örnek alın azcık dedim sanırım yazının o kısmını göremediniz. Sadece para satımına imkan sağlamayız sonucu çıkarmışsınız oradaki yazımdan.

19. titans___

titans___ User

bence millet zaten buşekil güçlüler habire yeni açar açıp klandaki paraları oralara akıtmasın ve haksız rekabeti kaldırmak için yapıyorlar adam yeni bir bakıyorum ilk haftada irislerini almış petle dolaşıyor bumu doğru olan hop adam yan çar bassın hava atsın birde chatde ben 2 ayda yaotım diye de dlga geçsin chatde kilerle şimdi nen oldu banı yedini yeni çarıda parayla yada kasarka yapmak ne diyim olmuyor değilmi bence dark orbit bu ara akdir ve tebriği hak ediyor forum olsun bot kullananlarda azalan olsun cmler içinde diyim onlarda iyiler gördüğüm kadarıyla her seervırı cmyi bilemem ama imalarda bile iyiler TEBRİKLER zoruna giden olabilir botdan ceza yiyenlere geçimiş olmasın az bile çok çekdim çoook

20. Arda

Arda User

yaw lütfen eski haline döndürün şunu :( !!