Klan Ödeme Kısıtlaması Hakkında Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sacmalık ya bu en kısa surede duzeltılmesini istiyorum lutfen

2. çok kötü olmuş lütfen düzeltin

3. coder545

coder545 User

Miktar artirilmali 5m cok az arkadasa tasarim almak icin vergiyi actik para atmaya gelince sok olduk.haftalik 20m artsin. Maksimum sinirda kaldirilmali 5 milyar parasi olan adama nasil vergi aticaz 250 m zaten kendisi vergi veriyo

4. harika oldu valla bızım oyunda arkadaşımız yok diye tek kasılıyoduk tek başımıza adamlar klana gırıyodu 500m alıyo ırıs fulluyodu bız ırıs fullemek ıcın okadar uğraştık onlarda uğraşcak yada uri çeksınler öle beleş yokk

5. sayın modum ve adminlerim şuan an itibariyle klanımda 883.245.171 milyon credis vardır ben bu credisin hepsini 1 günde almak istiyorum ageis alıcam ve credisi bir türlü alamıyorum lütfen yardım edin .s.s.s.s

6. Merhaba ,

Kredi yollama haftalık olarak değiştirildi ve klana girişinizden itibaren geçen süre içinde haftalık yollanabilecek kredi miktarı artıyor. En son olarak haftalık en fazla 250 milyon yollabiliyor.

İyi forumlar.

7. Çok güzel olmuş.Klanları sadece credi merkezi olarak görüyorlar heralde.

8. kredi ihtiyacı olan üye sayısı bol olan klanlarda ufak tefek sorun yaşatsa da bence çok güzel oldu tamam klan yardım etsin ama birçok kişi parayı alıp gidiyordu hiç değilse artık klandaki oyuncular klana nispeten daha bağlı kalıyor
    ancak şöyle bir sıkıntı var pahalı ihaleler sıkıntı yaratıyor atıyorum 500 milyonluk bir ihale için adam her hafta max 250 milyon alıyor ama bir sonraki haftaya kadar o paranın çoğu gene vergiye gidiyor bu biraz sıkıntı oluyor

9. Prophecy

Prophecy User

250 Milyon olması saçma çok az düşünülmeden yapılmış bir yenilik bence ya kaldırılsın ya da 250 milyon artsın...

10. saçma bi uygulama olmuş klan liderleri güvenmediği insanalra yetki vermez olur biter bi irisin fiyatı benim oynadığım sw de 100 m den aşağı değil kalkıp ben adama 5 m para atmam beklenemez 100 yanında 5 m saçmalık bence

Prophecy bunu beğendi.
  11. yahu oyun credisi ile sömürü ne alaka allh aşkına admin mantıklı bi açıklaması yok kki bu işin neymiş klnlar başka klnları zor durumda bırkıomuş kln oyuncumun irisleri patladı mesela nasıl alcak bu adam peki 2 ayda 8 iris mi alcak yada 3 ayda ne bilim saçmalık başka bişey değil enfes ve tadı güzel bi saçmalık eyvallah

12. Prophecy

Prophecy User

aynen saçma

~SoN°°°SiGaRaM... bunu beğendi.
  13. :D bu konu hakkında benimde sıkıntılarım var haftada adam 100 m para atmam lazım klandan 5 m atıyorum 15 m atıyorum klanda 500 m ye yakın para birikti para çoğalınca vergiyi kapıyorum tekrar azalıncada açıyorum. ama bencede saçma bi uygulama olmuş oylama yapabilirlerdi

Prophecy bunu beğendi.
  14. Prophecy

Prophecy User

Bizde birikmiyo adamlar yalancı deyip çıkıyo :D

15. Prophecy

Prophecy User

ilgilenmiyorlar bile başlarım forumuna diyorlar

16. :D at öyle adamları klandan :D hiç uraşma bendede vardı öyle biri sen klana para içinmi geliyon felan dedim :D attım klandan .D

17. Prophecy

Prophecy User

tamam :D

18. Darkorbit günden güne kendine zarar vermeye başladığına iyice inandım artık.Size birşey soyleyeyim mi bu oyun bitti artık,ötesi gelmez.yıllar önce her portta en az 20 kişi olurdu,oyunu açın bakın bakalım ne durumda.oyucu yok artık bırakan bırakana.uridium alırsan oynarsın almassan oynayamassın buna çevirdiler.oyun batmaya başladı artık ne kazanırsak kâr hesabındalar,5 tl ye 5000 uri falan yok 5 tl ye 7000 uri var artık.bilmem anlayabiliyormusunuz.
    Devam edin boyle sayın yöneticiler,adminler vs.ler.Bu oyunun batması yakındır benden soylemesi.haydi iyi oyunlar..

19. kutulardan uridium çıkmaz,iris'in lf3 ün yoktur tek umudun klan yardımıyla biyerlere gelebilmektir o da bu sayade bitmiş görünüyor.

rezillik ya gerçekten,insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil.arkdaşlar öğrenciyseniz gidin defter kitap alın.ben başka birşey demiyorum..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2014
    BEDRİN-ARSLANI[BEDR] bunu beğendi.