Klan/Oyuncu engelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce sinirimizi bozanları engelleyebilmelimiyiz?

1. EVET

oy sayısı 4
    100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Yine değişik fikir yine SnowLeopard :D
    Bu sefer benim şöyle bir önerim var:
    Bizi 2 saat içinde 5 kez patladan kişi/klan ı 5 saatliğine engelleyebilsek ?
    ANCAK: SAVAŞ KLANLAR HARİÇ !!!
    Bu engelleme yapıldıktan sonra engellenen oyuncu/klan sizi, sizde engelediğiniz oyuncu/klan ı 5 saatliğine göremezsiniz.
    NOT: 3 kez patladıktan sonra savaş açılsa bile engelleme etkindir.
    Ek Özellik: Klanındaki herhangi birileri 10 kez patlamışsa klanındaki herkes 10 saatliğine engelleyebilir.
    Ben bugün yaşadım. Bi adam 3-7de, 3-5te yetmedi 2 dakika sonra 5-2de 3 kez, 5-3te 1 kez patlattı. Sizce Bu adil bir durum mu ? HAYIR. Oyunu bırakmam için iyi bir sebep mi ? EVET

Bir-zamanlar... bunu beğendi.
  2. Sinirimi mi bozuyor gözünün yaşına bakmadan keserim... :D bu tipler yuzunden kablosuz faremden oldum :mad:

3. Abi elit yok valla herşeyi uçuş düzenine verdim :D
    Bide bu açıdan bak:
    Peki ya o flaxlı, bir iris alayım diyen kişiler ne olacak? Tallini zor kesiyor kalkıp general kesecek hali yok :D

4. Snow bak sana şunu diyim 3 havoc gemi aegis ile full lf4 + full havoc aegis kesen biriyim ben x1 lede kesiyorum sıkıntı yok :)

Adam 10 iris ben 9 irisim :)

Çok sinirlenince duvara fare mi attım farem bozuldu kablolu aldım şimdi oyunda daha iyi performans alïyorum :D

Adama sövüyorum sonra hıraaaa diye dalıyorum kesiyorum konuya gelince oyun zaten batmakta bu iyice batırır. -1

Snow bu arada kesilmez diye bir şey yok sırf rütbe proluk demek değil... General adam benden kaçıyor bir de utanmadan konfi dizip tekrar dalmaya çalışıyor olmadı adam çağrıyor o adam çağırınca bende adam çağırıyom :) bum bum

5. o konuda bendede sıkıntı :D albaylar kaçıyor fotoğraf çekmiştim bi valla bi bulsam hepsini rezil edicem :D
    ben 8 iris alayı 10 :D elin hızlı olmadımı rütben generalin 2 katı olsun gene bişeye yaramaz
    ben ona bodoslama derim kombo: x4 x6 akıllı ema insta savaş tamir havai fişek (?) bide ddm mayını adamın kafası karışıyor zaten habire düzen değiştiriyorum bide :D

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Fikir biraz ütopik geldi, çünkü farklı şirketler savaş için vardır sizin bu dediğinizle oyunun asıl amacı yokolur. Oyuncu sizi 3defa kestikten sonra sizin vereceğiniz tp ve şeref düşmeye başlar belirli bir noktada sıfırlanır. Ki bu sistemin gelmesinide istemem. Oyun kestikçe kesildikçe güzelleşiyor.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.