KLAN parası hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 25 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar adam klana geleki 3 gün filan oldu hiç para çekmedi ve atılmadı ama max 0 credits atılabilir diyor ??
    1 kardesimiz daha var klanda parra atılmadı hiç max 4 m diyor normalde 2 sininde 5 m olması gerekmezm dikkatlıce baktım hiç para çekilmemiş ve atılmamış FM lerim raporlara ekleyiniz.

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

klanda kredi yoktur belki

3. Merhaba ,

Klana giriş yaptıktan sonra zamanlar artıyor fakat net miktarları bilmiyorum. İlk 1 hafta için 5 milyon kredi deniyor fakat günlük olarak artıyor olabilir. 7 gün ve sonrasında ne gibi değişimler oluyor takip etmek gerekiyor.

İyi forumlar.

4. klanda 57 m credi var ve bende mod um sizi dediğiniz gibi biliyorum ilk 5 sonra 15 sonra 25 ... diye ama 0 credi yazıyor ?

5. Merhaba ,

En net cevap için gerekli bilgilerinizle anlaşılır olarak support'a bildiriniz. İlk gelen otomatik mesajdan sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.