KLAN PARASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 28 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

klanımda 820 milyon var çekiyorum ara da sırada 2 hafta çekmedim biriken para 55 milyon hani 1 ayda 1 klana 250 miliyon vericekti nasıl oluyo klan başkanı benim klanı kuralı 1.5 ay oldu amam kendime 250 miliyon atamıyorum acaba hiç çekmiyerek mi 1 ay durucan ondan sonra çekicen nasıl oluyo bu ne zaman gelcek 250 milyon ?

2. bu süre bir aydan daha uzun çektiğin miktara her hafta 5m ilave ediliyor..sanırım şuanda 55m alabiliyorsunuz.250 m için birkaç hafta daha beklemelisiniz..bu sürede klandan cıkmamanız gerekiyor..

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Klan Para ödemesine bir takım sınırlar getirilmiştir.

Klana üye olan bir üye , Klanda ne kadar durursa , O Kadar miktar para hesabına aktarılabilir.

Açıklamada görebileceğiniz gibi , 250 Milyon son sınır olmak üzere , Üye Klanda durduğu , Her Hafta 5 Milyon artmaktadır.

Dolayısı ile üyeye 250 Milyon Kredi Aktarabilmesi için epey bir süre ile klanınızda üye olarak bulunması gerekmektedir.

Başka bir sorunuz yok ise , Kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.