Klan Parası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve calmdarkness1 tarafından 18 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba hangi oyuncuya ne kadar para atılacıganın bi sınırı var bu neye göre belirleniyor ve bu sınırı kaldırabilirmiyim ?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu sınır kaldırılamaz. Klana yeni gelen birisine max 5 milyon kredi atabilirsiniz. Bu kredi miktarı her hafta 10 milyon artarak katlanır ve En fazla 250 milyon limitine ulaşır. Eğer üye klandan çıkarsa bu miktar sıfırlanır ve baştan başlar. 250 milyon limitine ulaşan bir oyuncuya haftalık 250 m atma hakkı oluşur.

İyi Forumlar.

3. merhaba ben dün bir hesaba 15 m. attım bugün hiç atamıyorum bu haftalık sınırmı yani günlük değilmi.

4. Haftalık kredi atabiliyorsun.

5. aslında klandan kredi atma işinide kaldırsalar çok iyi olacak herşey uriyle olsun uride bitek parayla çekilsin..oynayan oynar oynayamayan bırakır oyundaki kasılma sorunuda kalkar..

6. bu cok acımasız olmuş biraz parası olmayana dışlamak gibi bi şey :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda bir ekipmanı uridiumla almak isteyen zaten alıyor.

Krediyle alınan ekipmanlarıda almak isteyenler Urıdıumu olsa da krediyle alıyor.

Oyundaki kasmaların sebebi,oyuncu sayısına bağlı değildir.

Oyunun kasması ile alakalı bir çok sebep bulunmaktadır.

Keyifli Forumlar.

8. evet evet bence buda baya acımasızca ama kime ne herkes kendine dokunan yılanın başını ezme derdinde..
    ☾★_KHAN dedi:
    Merhaba,

Bize gelen bildirime göre falconun vagrantları için düzenleme yapıldığı söylendi. Sanırım artık bu şekilde olacak.

İyi Forumlar.​
    bence süper bir düzenleme hemde on numara bu kapıdan yapılan haksızlıkların hatti hesabı yoktu bide bu kapıdan yapılan haksızlıklar yapanlardan geri alınırsa dahada güzel olur​

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bize yapılan bildiriler her hafta rapor edilmektedir.

Oyun yönetimi bunlarla ilgili çalışmalar yaparak oyuna gerekli düzenlemeleri yapmaktadırlar.

Bazen yapılması gereken bir şeyi oyuna monte etmek kolay olmuyor.

Benim teknik konuda fazla bilgim yok,fakat oyuna bir şey eklemek veya çıkarmak,proğramcı arkadaşlarımızın bir hayli zamanını almaktadır.

Yapılması gerekenler,hızlı bir şekilde yapılıp ortaya konmaktadır.

Keyifli Forumlar.

10. nasıl olacak artık falconun vagrantları, aylardır low girmiyom girince bilgimiz olsun :D

11. valla kardeşim bende girmedim daha ama anladığım falkonun darbesi 21m birde etrafındaki yaratıklar sürekli olarak çıkıyor ta falkon bitene dek sanırım durum bu..

12. en son tek kalınca kesmek çok zor, adminle beraber girdiğimizde bana 50k kadar bi hasar vurmuştu, çiftli girsek bile kalkanı inene kadar bizim kalkanımız biter kesebilen var mı acaba

13. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş eğer başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

14. aldım cevabı teşekkürler.

15. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.