KLAN RÜTBESİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK______EFSANE tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim eski bir klanım vardı. Ben bu klana girdim. Bu klanın ben girmeden önceki rütbesi 2257 idi. Ben girdikten sonra değişmedi. Nedenini söylerseniz sevinirim :)

2. Merhaba ,

Sıralama , Rütbe , Klan sıralaması ve Rütbesi gibi şeyler günde bir defa hesaplanır. Sabah 7 civarı hesaplanır ve resetten sonra oyuna yansır. Ayrıca klandaki oyuncuların durumlarına göre de değişir.

İyi forumlar.

3. Mod'um klan sıralaması & puanı yaklaşık 60 dakikada bir güncelleniyor , arkadaşın puanı fazla yüksek olmadığından sıralama atlamamış olabilir , ve ya klanda eksi şeref birisi varsa kolay kolay sıra atlamaz klan.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Klan sistemindeki puanlar güncelleniyor ancak klan listesinde ismi kırmızı yazılı biri varsa - şerefli demektir.O klanda durdukça sıralama yükselmeniz zordur tecrübeyle sabittir başıma çok geldi :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.