Klan Savaş Haritası ve Ek Özellikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bmerdim tarafından 1 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikirler güzel mi?

1. Evet, her ikisi de güzel.

42,9%
  2. Hayır, hiç biri güzel değil.

28,6%
  3. 1. iyi, 2.kötü.

oy sayısı 0
    0,0%
  4. 1.kötü, 2.iyi.

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bmerdim

bmerdim User

Darkorbit teki klanların diğer oyunlardaki klanlardan eksikleri var.

1.) Oyunda klanı daha cazip kılmak için ilk olarak belli bir miktar kredi karşılığında hasar güçlendirme, kalkan arttırma gibi özellikler klana satın alınabilmeli ve bu özellikler klanı terk edinceye kadar ya da klan kapanana kadar devam etmeli.(Örnek: 200.000.000 kredi = %5 hasar güçlendirmesi, 500.000.000 kredi = %10 kalkan güçlendirme gibi)Özellikler tüm klan üyelerine etki etmeli.

2.) Diğer düşüncem ise klanlar arası savaş yapılacağı zaman iki tarafında isteği üzerine ittifak klanlardan oyuncuların gelebileceği ve iki taraftan da belirli sayıda oyuncunun girebileceği özel bir harita oluşturulması.Bu haritada hiç bir yaratık olmayacak.Sadece klan oyuncuları olabilecek.Patlama ve kesme oranına göre puan sistemi de olabilir.Taraflar istediği zaman harita kapanacak ve oyuncular ana haritalarına geri dönecekler.

Görüşleriniz için teşekkürler.

Son düzenlenen: 1 Mart 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Bir konuda 2 fikir nasıl olur bilemem ama.2. fikrinizi beğendim açıkçası.

3. 1. fikir bence kötü.2. fikir ise düşünmek lazım Düşman klana savaş daveti yaparsın reddeder sonra bütün yıl dalga geçerler daveti reddetti diye.Ayrıca şuanki sistem bence güzel her an heryerde karşılaşabilirsin düşmanlarınla daha heyecan verici.

4. 2. Fikir güzel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.