Klan Savaş İstasyonu Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce istasyon güncellenmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 14 Mart 2014.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar,

Anket açmadan önce şuan ki sistemi ve olması gerekeni anlatacağım.

İstasyonu devre dışı bıraktığımızda korumasız kaldığı için lazer ve roket modülünü takmak,istasyon korumada iken tp,şeref ve hasar güçlendiricileri taktığımızda hemen tam güce kavuşmalı.
    Korumayı bıraktıktan sonra en düşük 30 dakika sürmekte.Bu süre 15 dk indirilmeli.

• İstasyonu en fazla 3 gün kendi kendini koruyabildiğini biliyorum.
    Bu süre 7 güne kadar çıkarılmalıdır.

Şuan aklıma gelenler bunlar umarım sizlerin desteğiyle bu konu merkeze gider ve etkin olur.

Not : Anket sürelidir.

2. Sanırım kimse istasyon kurmadığı için cevap yazmamış :D

3. İstasyon kurmak çok zor ben denedim 5 m basıyom adam son 30 sn'de 7 m basıyo şimdiye kadar 3 modül zor aldım o yüzden pek anlamam :D

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Zaten son gelen güncelleştirmeden sonra istasyon kuran ve kesen fazla yok çünkü eskiden kesen kişiye uridium veriyordu şimdi kredi bence ilk olarak bu konu göz önüne alınmalıdır.

Keyifli Forumlar

5. TR1 serverinde mmo eıc vru günlük istasyon kurulup kesiliyor.

Bu konu hakkında aslında detaylı bir konu açmam lazım.

6. Darkorbit gün geçtikçe dengesizleşiyor.

Ama bu benim düşüncem.

Katılıyorum bu güncelleme oyuna gelmeli.

Bu 7 gün olayı kesinlikle olmalı.

Keşke anketin süresi bu kadar kısa olmasaydı o zaman desteği görebilirdik.

7. İşte darkorbiti seviyorum :)

8. Arkadaşım 3 Hak konusundaki gemi için açtım konuyu demişsin fakat önceki yorumunda 3 item yazmışsın.
    Neden mesajı sürekli düzenliyorsun ? Değiştiriyorsun sonra başkaları bana düşman oluyor...

9. 10 dk çok az olur :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vallaha ben bir ara kafayı taktım 1 milyondan fazla credi harcadım herşeyinden fazlasıyla aldım ama çok az hasar veriyor saldırı modülleri.Bence bu yönde bir geliştirme olmalı.

İyi forumlar

11. Karanlık Mod ben deneme yaptım şahsen başka bir hesapla ana hesapta bulunduğum klana savaş açtım ve istasyonun tam ortasında durdum sizce üstümden ne kadar hasar çıktı?

İstasyonda lazer 3.seviye modülleriydi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.