Klan Savaş İstasyonu Kredili Tamir hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba sevgili üyeler;

Konu hakkında görüşlerişnizi bizlerle paylaşınız

2. Cloud

Cloud User

Çok güzel olmuş teşekkür ederiz

3. iy güzel olmuşta ama biraz mantıksız olmuş tamiri krediyle yapılıyor geliştirmesi ise uridiyumla geliştirmeyide krediyle de yapsanız daha iy olmazmıydı ? böylece daha fazla istasyon kurulmaya meyilli olur uzay pilotları .. buda daha fazla savaş ve daha fazla eylence demektir.

4. bundan sonra dakka başı istasyon kurar herkes napalım bizede kesmek düşüyor :)

5. Güzel olmuş yalnız patlatıldığında gelen Kredi miktarını çok az buldum ben

6. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

artık darkorbit ekipi sacmalamaya başladı bu tür sorunlrla ilgilecklerine oyunda bulunan acıklrı düzeltsnler bizler madur oluyruz yabancı oyunculr kullnıyor ne buluyorsalr bize gelince acık kapanıyor onlr yaptıklrıyla kalıyor bizde aynı devm sacmalık bu sorunla ilgilnse daha iyi olur bizede hak tanımasını istiyorum haksızlık yapıyor dark sitesi

7. n4gom1

n4gom1 User

bence yeni moduller getirilsin daha güçlü olsun ona göre uridium veya credi ile satına lınsın geliştirilsin klan istasyonları şekli değişsin hemen patlamasın boyle olsa cok guzel olurdu

8. Yeni gördüm ve çook güzel bir güncelleme olmuş.

En azından 1 modül tamir etmek 1,500 uridium ne demek :D

Adminlerden bir ricam var.Modüllerin levellerine göre istediği uridium bilgileri forumun hiç bir yerin de yazmıyor.Bununla ilgili bilgilendirici konu açarsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

9. süper nihayet iyi bişey yaptınız :)

10. Tek sıkıntı kesince artık kredi vermesi. Kötüye kullanılabilirdi o yüzden böyle değiştirildi tahmin edebiliyorum ancak hiç değilse bi 5 milyon kredi olsaydı, 45.000 kredi nedir :confused:

___________CAN bunu beğendi.
  11. Valla öyle ,madem credi vericek biraz işe yarar bir şey versin :D gidip 15-20 struner kessen aynı ödülü veriyor nerdeyse kişi başına :D

12. Eğer 45.000 krediyse çok çok yazık olmuş, bence de en azından 5-10 milyon credits vermeliydi.

13. Bencede iyi oldu en azından hala böyle güzel şeyler oluyo keşke daha iyi şeyler yapsanız..

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

üslubunuzua biraz daha dikkat edin lütfen

aklınıza gelen fikirleri "Güncelleme ve Fikir Havuzu" kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz :)

iyi forumlar

15. Bence çok iyi olmuş çünki şöyle birşey var ilk çıktığı zamanlarda istasyon çok kurulmuştu ama patladıktan sonra kimse kurmaz oldu şimdi credili oldğu içn her haritada istasyon görmek güzel çok hoş :D eğlence katlandı açıkçası

16. InYourFace

InYourFace User

Çok gereksiz bir değişlilik olduğunu düşünüyorum.Serverda artk kimse klan istasyonunu savunmaz oldu daha öncesinde kıyasıya bi koruma bi çekişme vardı artk savnma felan gerek duyulmuyor nasıl olsa tamir credistle ve ucuz en azndan böyle bi değişklilik oldu modul başına 20milyon credist verilseydide bi anlamı olsaydı ..

17. 1500 Uridium karşılığı 20 milyon kredi olması bence saçma.

1500 uridium karşılığında 150 bin kredi kesilmesi mantıklı.Bu sadece istasyon modül parçalarında değil bütün öğeler için geçerli.

Örnek verecek olursak 250 bin urilik Slot-CPU 4 şuan sattığımız da 1,250 bin kredi.Sizin mantığınızla düşünseydik 250 bin uridiumluk malzeme 1-5 milyar arası yapardı.

18. InYourFace

InYourFace User

Modulle ve cpu bir mi tutuyorsunuz ? istasyon ayrı bi kavram cpular ayrı bi kavram suan klan üstleri öyle değersiz görülüyorki adamlar kurup gidyor daha önce bu şekilde değildi kıyasıya bi koruma bi çekişme vardı..siz böyle yazmışsınız ama daha önce hiç üst kurup kurmadıgınızdan emin değilm sadece klan üyesi olup hazır klan üstüne böyle rahat konuşmak ee olur tabi..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.