KLAN SAVAŞ İSTASYONU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ߨ$$™MДHØД*.. tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Server TR 3

Az önce instası aktifleşen istasyonumuz yıkıldı. Bu nasıl mümkün olabiliyor? İsterseniz kayıt defterlerine bakın. Kural ihlali varsa oyuncuları yasaklayın bir ceza verin. Bu oyundaki haksızlıklara son verilmesi için yeterince sabrımız kalmadı. Kendinizi bizim yerimize koyun ve anlayış gösterin. Kolay gelsin.

Kanıtları işte bu fotoğraflarda. Görüldüğü üzere saat 16.37 de 5 dakikalık inşa süresi seçiliyor.
    16.42 de istasyon aktif oluyor ve kendisini otomatik olarak 30 dakika boyunca açıyor.
    17.12 de korumaya giriyor ve kimse deflektörü devre dışı bırakmıyor.
    17.15 te deflektörü aktif olan istasyon yıkılıyor.
    Bunu görüpte sessiz kalacağınızı sanmıyorum.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2015
  2. 17:13 deflektör modülü değişmiş.

Normalde açık istasyonlarda deflektör değişimi olduğunda tek atışta patlar ama burada oyun açığı var ki istasyon korumada iken deflektör değiştirmişsiniz ve patlamış.

Daha öncede bu durum hakkında konu açtım.

Umarım kısa zamanda düzeltirler bu sorunu.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak son eklemiş olduğunuz resimi buraya ekleyiniz.
    Belirtmiş olduğunuz sorun için gerekli incelemelerin yapılması için lütfen support ekibimiz ile iletişime geçiniz. Support ile iletişime geçmek için buradan yardım alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.