KLAN SAVAŞI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lostac tarafından 8 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lostac

lostac User

NOT :Herkeze selamlar bu oyuna ilk şamandıra oyununu fikir veren kişiyim ve bu fikrimin karşılıgında hiç birşey almadım almakta istemiyorum sadece bu oyunu daha iyi bir oyun çogu online oyundan bir gömlek daha üstün olması için elimden geleni ardıma koymuyorum neden derseniz uzay oyunlarını seviyorum en iyisi bu bunun gelişmesi içinde sevdiğim içinde ugraşıyorum ne yazık ki: ((((((((( İÇ SAVAŞ KLAN SAVAŞI KALDIRILSIN BİR ŞİRKETİN AYNI ŞİRKETTEN HANGİ KLANA MENSUP OLURSA OLSUN SALDIRI DÜZENLEME HAKKI OLMASIN BU İÇ KARIŞIKLIKTAN DÜZEN BOZULMASINDAN BAŞKA BİRŞEYE FAYDASI OLAMAZ AMA ŞİRKETTE KENDİNİ KANITLAMIŞ KLANLAR TÜM ŞİRKETE SAVAŞ AÇIP ŞİRKETİN KARİYERİNİ BİTİRİYOR KENDİ KLANLARININ ÇIKARI İÇİN BUNUN KALDIRILMASINI TALEP EDİYORUM 3 TANE ŞİRKET VAR İÇ SAVAŞA NE LUZUM VAR ENGELLEYİN İNSANLAR KENDİ KLAN CIKARI İCİN SIRKETİ BATIRMASIN

2. Merhaba ,

İlk olarak mesajın bir kısmı tamamen büyük harf ile yazılmış. Tamamen büyük harf ile yazmak pek hoş karşılanmaz bu konuya dikkat ediniz.

Konuya gelirsek zaten yetki verilenler bu tür işlemleri gerçekleştirebilir eğer klanda güvenilir olan 2-3 kişide olursa pek sorun olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. Merhaba ,

Sizin olup benim olmamam yada benim olduğumda sizin olmamanız meselesi değil konumuz.

Şirketler arası konusuna katılamıyorum sonuçta 2 şirket düşman ve rakip şirketlerdir.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Anladığım kadarı ile siz olmasanız Darkorbit iflas edecekmiş. :) Şamandıra etkinliği siz olmasaydınız hiç olmayacaktı ve şirket iflas bayrağını çekecekti.

Bende 34 yaşındayım sürekli yaşınızı yazmışsınız fakat gördüğüm kadarı ile herşey yaş ile bitmiyor ve ayrıca eğitimle de bitmiyormuş. Benim görevim forumda düzeni sağlamak , imkanlar dahilinde üyelere yardım etmek , iletilmesi gerekenleri iletmek ve forum kurallarını uygulamaktır.

Madem benim düşüncelerimin önemi yok o zaman diğer üyelerinde düşündüklerinin bir önemi yok anladığım kadarı ile çünkü olumsuz yorum yazanlar size göre önemli değil.

O zaman ne siz ne de bu konu benim için ( 0 ) sıfır yani yok ve önemsiz.

İyi forumlar.

5. Merhaba,

•Kıyamet• modum söylediklerinize hak veriyorum ama konuya dönecek olursak klan savaşlarının kaldırılması değil fakat kısıtlanması taraftarıyım.Örneğin bir klan kişi sayısına ve ortalama seviyeye bağlı olmadan istediği klana savaş açamamalı.lostac arkadaşımızın söylediği bazı şeylerin de tutarlı olmadığını düşünüyorum.

İyi Forumlar...

6. lostac

lostac User

Sen bu oyuna yetkilerinin dışında birşey veremezsin ve kendini sosyal anlamda geliştiremezsin kıyamet ben bu oyuna çok çok sen yokken dahil oldum ve oyun bu düzeyde değildi sade bir oyundu burda fikir havuzunda ben fikrimi sundum kabul gördü hala da devam ediyor sen bu oyuna ne verdin? kuralları herkez uygular karşılığı olduktan sonra poliste olur jandarma da önemli olan oyunda aklınla var olmak bu nu bilir misin TR:1 nick :KLAN_SAVAŞLARINA_HAYIR Harita 3-3 üst port grev var kardeşim bu yanlış sistem düzelene kadar devam edicek

7. lostac

lostac User

bazı elit klanlar şirkette her klana savaş açıyor sen oyuna hail oldun para yatırdın ve kendi şirketin elit klanları sana hep saldırıyor karşı iki şirkete nasıl konsantre olucaksın? klanlar kendi şirket içinde bir birine savaş açıyor ve şirkette oyuncu kalmıyor örnek tr1:vru incele

8. lostac,

Kimse kimseye durduk yerde savaş açmaz.Ayrıca eğer savaşlardan çok sıkıldıysanız bu oyunda olmamalısınız.Zaten oyunun amacı savaş yapmak(Şirket içinde veya dışında).Darkorbit'te sürekli elit klanlar alt seviye klanlara savaş açarak oyunu sürdürmüyor ve ayrıca büyük klanlar arasında yaşanan klan savaşları olmadan da oyunun bir tadı olmaz.Benim fikrim klan savaşlarına kısıtlama gelmesidir, kaldırılması değil!

İyi Forumlar...

9. lostac

lostac User

normalde her oyunda 2 taraf vardır kıyamet bu oyunda 3 şirket var yeterli sayıda şavaşa bileceğin player mevcut elit klanlar kendi şirketinin vur mmo eıc üstünlük sağlamış ise kendi şirketini yok sayıp cıkarları doğrultusunda savaş açıp klan ust seviye ye cıksın diye kendi şirketini batırıyor yeni oyunculara hiç olmazsa ya NPC var tamam 2 şirketlede mucadele ediyoruz tamam ama iç savaş neden sen bunun iç savaşın ne anlama geldiğini tarih kitaplarında araştır sonuçlarının oyun içinde de aynı anlama geldiğini iç karışıklık olan ülkenin geri düştüğünü ve 1 dünya ülkelerinden geri kaldığını görüceksin ve oyun içinde şirketinde geri kaldığını görüceksin :) kıyamet iş savaş ülke yada oyundaki şirkete faydası 100/10 sa 100/90 zarardır

10. lostac,

Klan savaşlarının kaldırılmasının oyuncular tarafından hoş karşılanacağını düşünmüyorum.Siz görüşünüzün bu kadar arkasındaysanız anket oluşturmalısınız.

İyi Forumlar...

11. lostac,

Sadece belirli bir kitleye bağlı olarak (kendinizi) düşünüyorsunuz.Oyunun tadını klan savaşlarıyla çıkaran, klan savaşıyla tecrübe kasan arkadaşlar var.Onlar da kaldırılmamasından yana olacaklardır.Belki de sizin gibi düşünenler de olabilir.Her fikre açık olmak adına anket yapmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar...

12. lostac,

Dediğiniz gibi ağır bir durum olduğunu düşünmüyorum.Eğer bu kadar zorlanan oyuncular varsa onlar da savaş yapan klanda durmamalılar.Ya da klan savaşları kaldırılmak yerine kısıtlanabilir dediğim gibi.

İyi Forumlar...

13. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Aynı içerikte konuyu peşpeşe iki ekz açtığınız için ilk açtığınız konuyu kilitliyorum. Neden ilk açtığım konuyu kilitliyorsunuz derseniz burada büyük harf kullanılmış ve diğer knunuzda anket bulunmaktadır. O konu daha uygun.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.