KLAN SAVAŞLARI SKOR TABELASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CASIO-39 tarafından 19 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CASIO-39

CASIO-39 User

Darkorbit te iç savaş yaparken oyunun skor tabelası olmalı.
    örneğin a klanı: 745 kesim, b klanı: 85 kesim.
    Adamları sabah akşam kesiyorsun, aradaki fark yukarıdaki gibi, adam gidiyor ayda yılda bir kestiğinin videosunu çekiyor, görende kesiyorlar sanıyor,
    Halbuki sabah akşam kesiyoruz. Emekler heba oluyor....

ЯєƒĿéΚs bunu beğendi.
  2. hyperman2

hyperman2 User

Bence olması Gereken Uygulamalardan biridir.Chatten De Kestık diyen ama gercekte kesılen oyuncuların yalanları ortaya cıkar. Biran önce yapılmasını istiyoruz...

Son düzenlenen: 19 Eylül 2014
    ЯєƒĿéΚs bunu beğendi.
  3. Bunu düşünenin aklına sağlık.
    Bence kesinlikle olması gereken bir uygulama ak koyun kara koyun ortaya çıksın.
    Kesinlikle getirilmesi gereken bir uygulama.
    En kısa sürede hayata geçirilmesini diliyorum

ЯєƒĿéΚs bunu beğendi.
  4. Şimdi size bu asrın fikri desem abartmış olurmuyum acaba..!!
    Düşünce ve fikir sahibini ayakta ve amutta alkışlıyorum..Destekliyorum..:)

ЯєƒĿéΚs bunu beğendi.
  5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Siz hepiniz aynı svdesiniz sanırım :D çünki hepinizin ilk mesajı buraya :)

Neyse bu arada bir anket yaparsanız daha iyi olur bence.

6. CASIO-39

CASIO-39 User

Nasıl anket yapıldığını bilen biri açabilse iyi olurdu malum bizim ilk mesajımız, konunun yabancısıyız:)

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

olabilir ama sorunlar çok olabilir

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aynen bende öyle sanıp ip kontrolü yaptım ama elim boş döndüm sağlık olsun :D

Ben kararsız kaldım bu şekildeyken bile küfürleşmeler hakaretler chatte kırla geziyor bir yerde iyiyken bir yerdede kötüye götürüyor durumu.

İyi forumlar

-Andromeda- ve Jameika-TR bunu beğendi.
  9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bende sonradan klanca falan gelmişlerdir diye düşünmüştüm sanırım öyle :)

10. Hayır ..Benim anlamadığım klanca veya şirketçe burada yazıyor olmamızın neresi yanlış..tutturmuşsunuz aynı sv..aynı sv..yoksa sırf mesaj sayınız artsın forum rütbeniz yükselsin diyemi aynı şeyleri yazıyorsunuz..!

11. bencede iyi fikir olmasında bir sakınca yoktur

12. Çok güzel bir fikir.

13. Tam Yerinde Bir Fikir Bence.Bu Düşüncenizin Bir an Önce Faal Hale Gelmesi lazım. Oyunda Rakip Oyuncaları Defalarca Kesiyoruz İşimiz Budur Diyip Geçip Gidiyoruz,Ama Rakip Oyuncu 20'de 1 olan şansıyla Bizi Kestiği Zaman,Video ya Alıp Paylaşım Sitelerinde Paylaşıp Bizi Küçük Düşürecek Ve alalen Aşağlayacak Kelimeleri kullanıp Şahsımıza Hakaretler Saydırarak Bizi Kötü Gösterme Gayesi İçinde Kalıyorlar. Skor tabelasının Oyunda Olması Bütün Oyuncular Açısından Çok Sağlıklı Olacağını Düşünüyorum. Teşekkürler

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Biz yanlış demedik !

Aynı sv dedim çünki diyer olaya inanmak istemedim.Diyer olay ise ;

Bazı kişiler konularına fazla destek olsun diye bir ıpden birsürü hesap acıyorlar ve bu yasak bende hepinizin ilk mesajı buraya olunca öyle sanmak yerine klanca gelmişsinizdir diye düşündüm. Aynı olumluluğu sendende beklerdim.

15. Sayın yöneticilerden biri yazar mı acaba, bu yazılanlar dikkate alınıyor mu?
    Yani iyidir kötüdür bu fikir ilgili yerlere ulaştı mı?
    Tabi bizim için iyidir ancak oyun kurucuları bu oyuna nasıl bakıyor acaba merak ettim.
    Bu bölümle ilgilenen yönetici yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

16. Merhaba ,

Konular incelenip değerlendiriliyor ve içlerinden bazıları merkeze yollanıyor. Fakat bize bir dönüş olmuyor. Yani şu konuya yönelebiliriz yada bu konu olabilir gibi bilgi verilmiyor.

İyi forumlar.

17. kimin kaklı olduğu ortaya çıkar bencede olmalı

18. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence olabilir oyum olumlu diyeceğim de anket göremedim :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak forum üslubunuza dikkat ediniz.Aksi takdirde uyarılmaz ceza uygulanır.

Sorunuza gelirsek yanlış bir durum yok.Ancak aynı ipten haksız destek sağladığınız ortaya çıakrsa hesaplarınız 1 ay boyunca cezalandırılır ayrıca konunuz kilitlenir.

Bizler uyarımızı yaptık dikkate alıp almamak sizin elinizde.

İyi forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
  20. olabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.