Öneri KLAN SAVAŞLARI SKOR TABELASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЌДHvΞČł tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceden dile getirilmişti sanırım oyun yöneticilerinin ilgisini çekmedi.
    Klan savaşını yapıyoruz yapıyoruz boşuna. Adam çıkıp yine kestik ettik diyor. O kadar emek ediyorsak kimin kimi ne kadar patlattığı bir skor tabelasıyla açıklansın.
    Klan savaşları skor tabelasında bu açıklansın.Zor bişey olmasa gerek.
    İç şirket dış şirket farketmez, hangi klan kırmızıysa yazsın birbirimizi ne kadar kestiğimiz.
    Diye düşünüyorum. Fikrimdir, beğeni görür yapılırsa sevinirim.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

klan savaslari haritada kasilmayi zorlastiran kimi klanlarin keyf icin actiklari sahsimca gereksiz bir durum (ic savas)bunu rekabet haline getirip ilan etmek durumu yasanirsa hele guclu klanlar 1.sirada kalmak adina herseyi yaparlar.misal farkli klanlar acip kendi diger gemileri ile bile savasirlar.ic savasi cazip hale getirmemeli darkorbit diye dusunuyorum.

3. +1 Ben citadel alıyorum kesemiyolar adamları sinir ediyorum :D sonra altımda westa kamufle bozup onları kesiyor :D

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.