Öneri Klan Savaşları

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Kurtul1944 tarafından 3 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle bir düzenleme gelsin mi ?

1. 1 Saat boyunca yeniden diplomatik ilişki kurulmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. 3 Saat boyunca yeniden diplomatik ilişki kurulmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  3. 6 Saat boyunca yeniden diplomatik ilişki kurulmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  4. 9 Saat boyunca yeniden diplomatik ilişki kurulmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  5. 12 Saat boyunca yeniden diplomatik ilişki kurulmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Olmasın.

oy sayısı 0
    0,0%
  7. Sadece klan savaşı sonlandırılmış bir klana yeniden savaş açmak için zaman engeli olsun

100,0%
  1. Kurtul1944

Kurtul1944 User

Klanlar 1 dakika içinde savaş açıp savaş bitirip sonra tekrar savaş açması çok saçma değil mi ?
    Klanla bir diplomatik ilişkiye girince bir sonraki diplomatik ilişki için bekleme süresi eklensin. 1 saat ile 1 gün arası bir rakam olsun.

Sebebine gelirsek, Porttayım, porttan çıkıyorum adam savaş açıyor sıkıyor kaçıyorum porta, porttayken savaş bitirme çağrımı kabul ediyor. Tam porttan çıkarken bir daha savaş açıyor üstelik diğer arkadaşı ile pusu kurarak. Klanlar arası "diplomasi" varsa bu hukuka aykırılık da olmamalı. Yani ahlaksızlık değil mi bu :D ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2019
  2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bölüm kurallarına uygun konu açtığınız için teşekkür ederim. Konunuz bölüm Index'ine eklenmiştir. Fikriniz destek gördüğü taktirde raporlarımıza ekleyerek merkez ekibe iletmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Ayrıca eklemiş olduğunuz resim bir klanı ifşa ettiği için resim tarafımca düzenlenerek tekrar eklenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2019
    Manitu bunu beğendi.
  3. Kurtul1944

Kurtul1944 User

klan isimlerinin sansürlenmesi gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın. Teşekkür ederim indexlediğiniz için

Lyngvia ve .Paradoks. bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş