Klan sıralamasında geride olmanın sebepleri nelerdir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Yaklaşık 3 yıl önce açılmış bir klanım var. Klanda 3-5 küçük hiç girmediğim sadece credi atıp goli, vega, droit aldığım hesap barındırıyorum ayrıca yüksek rütbeli arkadaş, tanıdık, akraba üyelerim var. Ama diğer sıralamada bizden öndeki klanlara baktığım da her hangi bir üstünlük göremedim ve klanın niye onlardan geride olduğunu da anlayamadım.

Şimdi;
    1.Klan eski olduğu için mi sıralamada geride ? Yıkıp yeniden mi kurmalıyız ?
    2.Hiç girilmeyen, düşük rütbeli 1-3 lvllik hesaplar mı etkiliyor ? Eğer etkiliyor ise bunları atsam sıralamada bana ne gibi faydası olacak ?
    3.Oyunu uzun süreli (1.5yıl) bırakıp gittiğimiz için darkorbit bizi gerilere mi attı ?

Ayrıca bu klan sıralamasındaki yer neye göre belirleniyor. ? (Tecrübe puanlarına mı, Şeref puanları mı, yoksa rütbe puanlarına mi. )

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

1.kalna sırlamasında en önemli faktör klandaki üyelerin tp puanlarıdır ne kadar çok tp puanı yüksek olan üye olursa o kadar klan yükseklerde olur.
    2.klanda düşük rütbe tabiki sırlamada etkendir klandan çıkarmak çok fazla bir şey değiştirmez.
    3.Evet maalesef uzun süreli bırakmalarda artan rütbe punaları ve klanlardaki üye sayılarının fazlalaşması özellikle 1.açıklamada yüksek rütbeli oyuncuların bir araya gelmesi ile sıralamada çok gerilere düşmeniz muhtemel bir gerçektir.
    4.Tecrübe puanlarına göre klan sıralaması etki etmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.