Klan şirket içi olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TR]ANCE tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyunuz nedir

1. olumlu

77,8%
  2. olumsuz

22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Merhaba klana üyeler sadece şirket içinden olmalı bence. Nerde o eski darkorbitteki klan sistemi anlayışı. En güçlü kişiler ortak bir klan oluşturuyor 3 şirkettede onları keserken düşünür hale geliyor savaş yüzünden...

Böyle mantık olmamalı.

Bakın klan anlamı neymiş!!!

KLAN:
    1)BOY.
    2)Ortak bir atadan geldiklerine inanan, kendi aralarında evlenmeyen, hem ana, hem de baba çizgisine göre düzenlenmiş, birbirleriyle akraba, birden çok büyük ailenin bir araya gelmesi sonucu oluşan toplumsal birlik.

"Ortak ata" diyor. Bir venüslü ile bir marslı aynı atadan gelebilir mi? Hayır? Oyun insanlar üzerine kurulu değil marsta dünyada ve venüste yaşayan insan görünümlü canlıların komutasındaki yönetim oyunu kısaca.
    Kısaca klan sisteminin kökünde mantık hatası var.

Klan üyeliklerinin sadece şirket içi olması gerektiğini düşünüyor ve diğer üyelerininde yorumunu bekliyorum.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle haklısın sonuna kadar katılıyorum. Diğer şirket oyuncularıyla ortak klan sistemi hatta düşman şirketten bir klanla müttefik olmak bile kaldırılmalı. +1

3. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Teşekkür ederim.

4. ben de hak veriyorum, şirketlerin savaşı üzerine kurulu bir oyun top 50 vs geri kalan oyuncular halini alınca ne zevk alıyorsun ne de kendi şirketine bağlanıyorsun yani..

5. iyide dostum güzel açıklamıssın haklısın ama şöyle birşey var oyun artık eski darkorbit değilki ha eski darkorbit olsa eskisi kadar kalabalık bir darkorbit olsa haklısın her şirketin klanı her şirketten katılmalı ama oyundaki boşluğu görüyorsun eski darkorbit nere yeni darkorbit nere o yüzden artık tüm klanlarda ortaklaşa takılmaya başladı hadi tr serverlerini geçtim ama özellikle global serverler için klanın şirtket anlamı farketmiyor..

6. Bence yanlışsınız bu bir strateji oyunudur ve güçlü güçsüzü ezer. Klan sistemi şuan harika. Hem dediğiniz gibi olsa ne olcak ki düşman şirket klanları birbirine yeşil yakacak bişey değişmeyecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.