Öneri Klan Toplayıcı İstasyon 5-1 ve 5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KTİ sizce oyuna eklenmesi gereken bir yenilikmi ?

1. Evet yapılmalı.

2. Hayır çok saçma.

3. geliştirilmesi gerekiyor.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aynen. +1 Fakat çok uzun yazmışsın her kısımdan azar azar okudum . Üşenmeden bu kadar yazabilmen... ne diyim helal olsun görseller de güzel olmuş .

WolfWar bunu beğendi.
  2. teşekkürler okuduğunuz için ve yorumlarınız için gerçektende korsan haritaları çok boş ve yapabiliceklerimiz kısıtlı genelde 5-3 de paladyum toplayanlar savaşma karşıtı olur ama savaşmaktan kimse kaçamaz bu yuzden boyle bir fikir ile hem güçsüzler birleşerek iyi bir güç halinede gelebilirler diye düşünüyorum.

uzun olmasının nedenı çok fazla kural olması tabiki kurallar olmazsa oyun boş olur ama kuralları okumadan bakıcak olursak yenı istasyon yenı moduller ve ozellıkler daha fazla paladyum,savaş diyebiliriz. olumlu görüşün için teşekkürler.

Chaorrupted ve WolfWar bunu beğendi.
  3. Misafir geldi kabul ediyor musun? :D Konuyu okumadım ama güzel görünüyor bi ara okuyum unutmazsam :)

4. hoş geldin :) yazmak kolayda okumak cidden zor :D

5. WolfWar

WolfWar User

Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.