klan ve savaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KЦЧЦЧΛ-ŦΛŞ-ΛŦΛΠ-ÐΣŁĺ tarafından 13 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildğiniz üzere bircok oyuncu oyunda kendındendaha alt sevıyede olan oyuncuaların klanına savas acarak haksız yere tp ve seref puanı kasmaktadır buna bır sınır getırılmelıdır mesele ilk 100dekı bır klan +300lerde olan bır klana savas açamasın ve
    tekrar bildiğinz üzere sıralamada 1. ve 2. klanlar sureklı savasta bole klanlar savasta kazandıkları zman sıralamalarınada işlesin mesela a klanı sıralamda 3. b klanı sıraladma 5. 2sı savastı 10gun sonunda svasa bitiği zaman kazanan klana örnegin b klanı bellı bır puan klana verilsn topladıgı puanlar ile uye almadanda b klanı 4 olabilsn:D ama bunun için 4-5 savasta galip gelmesı gerek (fikrler uyumlu:D) kımse pushıng yapamaz mesela:D

2. destek için teşekür
    ler konu guncelldir:D

XhamsTR bunu beğendi.
  3. XhamsTR

XhamsTR User

+1 aynen destekliyorum

4. Bence olmamalı çünkü adamlar gelip mayın atıyor onu yapıyor bunu yapıyor. Biz de sinir olup kesince eksi şeref yiyoruz. -1

5. XhamsTR

XhamsTR User

kı yenı sıstemde sana hasar veren kım olursa sen ona karsı +1 savunma saldırı ımkanı sahıbı olmuyoyrmsn? hasar aldıgın gıbı saldrablyorsn yenı sıstem:D

6. fikir güzel ama baya baya baya baya cok geliştirilmesi gerek üzerinde en az 10 gün calışılmalı :) +1 gerekli bi geliştirme olur

XhamsTR bunu beğendi.
  7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

hep aklımda olan bir fikir destekliyorum

XhamsTR bunu beğendi.
  8. desteini bizde destekliyoruz:D

9. destegı desteklemenı bende desteklıyorum:D sonra gelen kısı ne dıcek acaba! +destek +1

10. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

desteği destekleyen kişinin desteklediği kişiyi desteklemeni bende destekliyorum :D:D :D :D

11. senden sonrakı kısı nedıcek acaba :D valaha merak etım busefer:!

12. desteği destekleyenin;destegini desteklemeni destekleyen herkes gibi bende DESTEKLİYORUM +1

13. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

O halde bende konuyu açan kişiyi destekleyeni destekleyen ve onuda destekleyenin desteklediği ve daima destekliyeceği kişiyi bende destekliyorum

14. fikir güzelde senin dediğin şu şekilde olsa gerek sıralama önemsiz önemli olan geminin sağlamlığı istiyorsan 600. sırada ol gemin ful+ful ise sıralama 1 deki oyuncudan tek farkın rütbe olur. Fikri şu şekilde değiştirebilirsin geminin argesine veya sağlamlığına göre saldırıya uğrayabilir olması daha mantıklı tıpkı X-1 haritalarında sen saldırıya uğramayana kadar sen saldırı gerçekleştirememesi gibi olabilir diye düşünüyorum..

15. KARANLIK

KARANLIK User

Olma olasılığı bence düşük bir fikir.Bu bir savaş oyunudur.Hiç bir şekilde oyuncuların savaşına veya oluşturdukları stratejilere karışamayız.Kurallar hariç :)

16. ampulun ıcadını unutmayın modum kac kez denedı souda basssardı

17. bencede

18. moderatöre katiliyorum ben :-D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.