Klan ve üye alımı güncellenmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KatiL tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KatiL

KatiL User

Merhaba, bütün darkorbit forum ailesine öncelikle selamlarımı iletiyorum.

Bugüne dek oyunda birçok yenilik, birçok güncelleme yapıldı. Bugüne kadar imaj kazanmış olan oyun özelliklerine kadar birçok şey kapatıldı ya da pilotlara engellendi, kısıtlandı. Örneğin eskiden klan üyelerine istediğiniz kadar kredi yollayabiliyor, üyelerinize yardımcı olabiliyordunuz. Şuan bu söz konusu bile değil. Krediler kesildi az mebla da kredi yollanıyor. Forumdaki yetkili adminlerden bu isteğimizi merci'lere iletmelerini temenni ediyoruz. Adminlerde dahil olmak üzre birçoğumuz biliyoruz ki artık klan kavramı diye bir kavram, şirket kavramı diye bir kavram kalmadı. EİC oluşumlu bir klan. MMO dan ve VRU dan istediği kadar üye alımı yapabiliyor. Oyunun gerçek bir şirket savaşına ve gerçek bir klan savaşına dönmesi için KLANLARIN Dış şirketlerden Üye alımlarının kapatılmasını istiyoruz. VENÜS e ait bir klanın MMO dan gemi alımı yapması şirketine de zarar vermekte, klanına da zarar vermekte dostu düşmana, düşmanı dosta kestirmekte. Bu oyun içi online oyuncuların mağdur olduğu bir durumdur. Bu isteğimizi gerçekleştirmenizi temenni ediyoruz. Gerekli merci'lere iletmenizi temenni ediyor. Size ve ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi sunar. İyi çalışmalar dileriz.

2. Buna kesinlikle katılıyorum çünkü herkes almış başını gidiyor şirket ve klan savaşı diye bişi kalmadı, buna bi kısıtlama getirilmesi ŞART. Her şeyde güncelleme yapılıyor bu klan ile ilgili olarak da böyle bir güncelleme yapılması çok harika olur.

3. BENCEDE KESINLIKLE KATILIYORUM.ARTIK SON VERILMESI LAZIM

│►İŁBΔЧ◄│ ve KatiL bunu beğendi.
  4. Merhaba sayın arkadaslar yuzde yüz haklısınız artık admınlerın ve forum gorevlılerının yetkılilere ileterek mudahale edilmesi lazım

5. Bilmediğiniz şeyler var. Adam ful+ful çarı olmuş yapcak bişiyi kalmamış. yeni çar açıp onu 8 iris yapıoyr tasarım alıyor ve crediyide kladnan gegeln parayla geçindiriyor. lütfen diğer ihtimalleride göz önünde tutun.

6. Aynen Arkadaşlar Bende Katılıyorum en doğrusu öle olmalı...

7. arkadaşlar fark ettiyseniz ticaretinde fiyatları düştü. Biraz çaba göstererek daha hızlı güçllenebilirsiniz.

8. Merhaba ;

Isteklerinizi Guncellene ve Fikir Havuzu bölümüne açıp gerekli ilgiyi topladiktan sonra konunuzu üst mercilere iletebiliriz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.