Öneri Klan Vergisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MachineHead tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu yenilik olmalı mı?

1. Evet,olmalı

83,3%
  2. Hayır,olmamalı

8,3%
  3. Geliştirilmeli

8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle foruma baktım ama benzer bi konu bulamadım varsa da affola

Benim fikrim şu şekilde arkadaşlar;

Bildiğiniz üzere klanlarda vergi toplanıyor fakat bazı oyuncular bu vergiden rahatsız benim düşüncem klana vergi vermek isteyen oyuncular versin sadece bu sayede hem fazla kredisi olan kişiler kredisinden olmaz hemde krediye ihtiyacı olan kişiler klandan kredilerini alabilir.

Sistem şu şekilde işleyecek;

Mesela klanda 5 kişi var 2 kişi vergi vermek istiyor 3 kişininde krediye ihtiyacı var vergi vermek istemeyen 2 kişi yönetim bölümünden kendilerini klan vergisinden muaf tutacaklar, diğer 3 oyuncudansa vergi kesilmeye devam edicek ve klanda kredi birikimi devam edicek.

Not: Kendini vergiden muaf tutanlar klandan kredi istiyemiycek.
    2.Not: Haksız kullanmaya karşı kendini vergiden muaf tutan bir oyuncu vergi vermeye başladıktan en az 1 hafta sonra klandan kredi çekebilcektir.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

2. Güzel fikir ama klana vergi vermeyen üyeler klana vergi vermedikleri süre içerisinde vergiden yararlanamazlar yani klan kredisi alamazlar Bence böle yapılmalı

2.Not: Haksız kullanmaya karşı kendini vergiden muaf tutan bir oyuncu vergi vermeye başladıktan en az 1 hafta sonra klandan kredi çekebilcektir.

Yukarıda demek istediğinden benimkiyle aynı sanırım?

MachineHead bunu beğendi.
  3. Merhaba ;

Güzel bir fikir aslında. İsteyen kredi verir, istemeyen vermez. Bu klan başkanının keyfine bırakılmamalı.

4. Bence iyi dusunulmus bir fikir modumunda dedigine katiliyorum klan baskanina karari birkamak ne kadar adil oluyor oda göreceli ,umarim en kisa sürede fikrin hayata gecer +1

5. zaten klan vergisini sistemi cok saçma bi şekilde kesiyo örneğin bende 100m var diyelim %5 li vergide 5 m vergi kesiliyo sonraki gün 95m den yine %5 kesiliyo aynı paradan eriyene kadar vergi kesiliyo yanlış yapılmış bişey günlük vergi o günün kasılarak kazanıldığı paradan kesilmeli devamlı ana paradan vergi alınmamalı

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

Kesinlikle bu yönde bir değişiklik olmalı diye düşünüyorum.herkes kendi klanını kurup credi biriktirme peşinde.

7. Evet ondan bahsetmiştim :)

Yorumlarınız için teşekkürler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.