Klan vergisiyle ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●Power●●Kinq●●TR-34 tarafından 25 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ne zamandır oynamıyorum.Yeni bir klana katıldım ve bana para atmasını rica etti.Başkan dediki maksimum limit varmış az bir miktar atabilir dedi doğrumu böyle bir yenilik varmı oyunda ?

lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2014
  2. var kardeşim evet yeni düzenlemeyle klandan para yardımı konusuna kısıt getirildi biraz forumu araştırırsan gerekli bilgilere ulaşırsın.. bir hafta 10 günden önce kayda değer bir para alamazsın klandan

3. 30-40 m için ne kadar beklemeliyim 23.06.2014 katıldım

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

en az 1-2 ay beklemen lazım

- Yeni bir Klan üyesine haftalık maksimum 5 Milyon kredi ödenebilecek.

- Ek olarak , her klan üyesine haftalık olarak en fazla 10 Milyon kredi ödenebilecek. Bu miktar her hafta artabilecek. (İkinci hafta 15 milyon , üçüncü hafta 25 milyon ... şeklinde.)

- Bir klan üyesine en fazla haftalık 250 Milyon kredi verilebilecek.

- Eğer bir oyuncu klandan çıkarsa ve başka bir klana katılırsa kredi miktarı tekrar 5 Milyon krediye düşecektir.

bu bilgiler işine yarıyacaktır

modum link yasak olduğu için link vermedim arkadaşa yardımcı olmak için koplaya yapıştır yaptım inşallah bu yasak değildir :)

5. Nefes

Nefes User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.